Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Alle artikler

Ingeberg-sang på scene

Datoen var andre juledag. Stedet var Hamar Sportsbar. Stemningen var magisk. Ifølge noen. (Lars.) Så hva skjedde egentlig? Kortversjonen: Kristian Mykleset debuterte på en scene med eget materiale. Les mer... (6. januar 2010)



Intervju med Ole og Lars


Andre juledag 2009 tok to av regionskampens mest profilerte aktører, Lars Mikalsen og Ole Johnny Sundt, seg tid til å gi eksklusive intervjuer med regionskampen.nets utsendte. Temaer var kampen som var og kampen som snart kjem (el, snart og snart), og resultatet ble en nesten ni minutter lang romjulsvideo som jeg tror vil glede flere regionshjerter.
Les mer... (27. desember 2009)



Fakta etter kampen


Ingeberg og Ridabu ligger helt likt etter åtte spilte regionskamper. Begge lag har vunnet fire kamper hver, men Ingeberg innehar en knapp ledelse på målforskjell ettersom de har scoret 30 mål mot Ridabus 29. Toppscorer i regionskampen totalt er Lars Mikalsen med sine 13 mål.
Les mer... (6. oktober 2009)


Beskjedenheten kler han


Etter Ingebergs 4-1 seier mot Ridabu tilegnet kampens store spiller og matchvinner Lars Mikalsen æren for seieren til kollektivet Ingeberg. Storsinnet og beskjedent fra en mann, hvor egenskapene som fotballspiller går utenpå alt vi har sett i en regionskamp tidligere.
Les mer... (23. juli 2009)



Mikalsen herjet da kollektivet seiret


Etter å ha scoret to mål og tidvis herjet med Ridabu sitt forsvar ville ikke Lars Mikalsen høre snakk om sin egen rolle i Ingebergs 4-1 seier over Ridabu i årets regionskamp. I stedet dro han fram det sterke kollektivet som nøkkelen til suksessen.
Les mer... (22. juli 2009)



Bilder lagt ut


Ja, da har jeg lagt ut sånn cirka 360 bilder fra kampen. Det bør være noe å kose seg med for alle og enhver der. Takk til fotograf Lars Gråbergsveen for flotte bilder. Stay tuned for bilder fra banketten. De kommer nok i morgen.
Les mer... (18. juli 2009)



-Ridabu vant banketten


En stolt Torstein Frogner kom inn i redaksjonen til Regionskampen.net tidlig torsdag morgen og erklærte Ridabu som vinnere av banketten.
-Jeg trudde man var pliktig å stille lag på banketten sjøl om man vant kampen, jeg. Ja, jeg mener festlag, altså. Ikke et lite prissankerlag som setter seg i stolen for å råtne etterpå.
Les mer... (17. juli 2009)



Ridabu - Ingeberg 1-4 (1-1)


Det var Ingeberg som trakk det lengste strået og kunne feire en 4-1-seier i årets Regionskamp.
Les mer... (14. juli 2009)



Hvordan tjene penger på regionskampen?


Diskusjonene om hvem som vinner Regionskampen 2009 raser både på nettet og i andre sosiale sammenhenger. Vi har tatt en kikk på hva bookmakerne mener om kampen.
Les mer... (9. juli 2009)



Rapport fra løkka


Sju av regionskampspillerne møtte opp på løkka i dag for småspell, og rapportene tyder på at Ingeberg kan være glad for at Magne Søby er tilbake. «Jeg melder at Magne blir BBM,» uttalte Torstein Frogner til regionskampen.net. «Banens beste Magne. Hehe, nei, han blir nok banens beste uansett,» avsluttet en imponert Frogner, som spilte på lag med Magne.
Les mer... (9. juli 2009)



«Olastuen ville aldri vært aktuell for oss»


«Jeg forstår ikke helt hvorfor Olastuen nevner seg selv og Ridabu i samme åndedrag. Han ville jo aldri vært aktuell for spill på Ridabu uansett. For å si det på en annen måte, så kan Cato ta det med ro, vi spiller heller med fem på banen enn med han på laget.»
Les mer... (8. juli 2009)



«Heller dø i dag enn å leve evig med en fra Ridabu»


Nærmest uoppfordret velger Ingebergs troppsjef å brette ut sitt hat mot Ridabuspillerne, og det på en slik måte at de fleste, også de med tynn manke, får bakoversveis. «Det er bare å se på hvordan de stadig vekk ter seg mot alt og alle. De er en gjeng villmenn, med lite mellom øra. Det er bare å se på hvordan de oppfører seg på bana det, mot motstandere og hverandre.»
Les mer... (7. juli 2009)



Fakta før kampen


Etter seks år og sju regionskamper er det på tide at denne spalten ble skrevet. Syv matcher gir et godt grunnlag for at våre statistikkgeeks skal kunne få noe og glede seg over her, hvor alt fra spillernes prestasjoner til deres respektive handicap blir dekket. Ridabu leder i regionskampsammenheng 4-3 over Ingeberg. Ridabu har scoret 28 mål mot Ingebergs 26.
Les mer... (7. juli 2009)



Ny spiller på Ingeberg-laget


Remi Farmen ble i løpet av helgen presentert som ny Ingeberg-spiller. En tydelig fornøyd Lars Mikalsen kunne fortelle at Farmen skal stå i mål under lørdagens kamp, noe som gjør at Even Egeberg kan spille ute. «Farmen viser en dedikasjon jeg gjerne skulle sett hos flere Ingeberg-spillere», uttalte Mikalsen. Farmen skal ha fått den sedvanlige livstidskontrakten man har i Regionskampen.
Les mer... (6. juli 2009)



-Jeg har alltid vært 100% ærlig!


Kommer man fra Ingeberg har man det i kjeften, som dem sier. I hard konkurranse med medspillerne er kanskje Even Egeberg (22) den det smeller mest fra. Han har tidligere uttalt seg veldig negativt til at spillere som ikke har spilt alle kampene har blitt intervjuet her på regionskampen.net, mens han selv har blitt utelatt. Vi bestemte oss for å gjøre noe med det, og satte oss ned med Even for en prat.
Les mer... (5. juli 2009)



Ingeberg-spiller overfalt av Ridabu-sympatisører


Det var under en festlig markering av en felles venninnes fødselsdag at Lars Mikalsen kom i prat med de to kranglefantene fra Ridabu. Etter høflig konversering hvor alle lot til å gå godt over ens var det plutselig noe som fikk Ridabu-guttene til å gå helt amok på verandaen tilhørende leiligheten de oppholdt seg i.
Les mer... (14. mai 2009)



Ridabus midtbanegeneral usikker


Mye tyder på at Dag Grytli ikke stiller til kamp i år. «Det ser stygt ut,» sier han i en kommentar til regionskampen.net. Årsaken til at Grytli muligens ikke kan stille, er arbeid. «Jeg er opptatt med sommerjobb den helga,» avslutter han. Ridabus sjef, Ole Johnny Sundt, hadde en kort kommentar til ryktene om at Grytli ikke skulle stille: «Han kommer.»
Les mer... (26. april 2009)



Trond usikker


Trond Søby ser ikke ut til å være med på årets regionskamp, da han skal til utlandet på et seksmånedersoppdrag i regi av arbeidsgiver. «Jeg er ikke med», sa han på en pressekonferanse som ble satt i stand i hui og hast natt til søndag på stedet San Marino i Hamar.
Les mer... (30. mars 2009)



Arnesen la Ingebergs trippeldrøm i ru(i)ner


Ingebergs stolte krigere forsvarte sitt mål som oldtidens krigere i middelalderen forsvarte sin borg. En mur det nærmest var umulig å bryte igjennom. Men da nullen sprakk, var det kanskje skjebnebestemt at spilleren med størst tilknytning til nevnte periode skulle legge Ingebergs drøm om tre på rad i ruiner.
Les mer... (16. januar 2009)



-Det største som har hendt meg som fotballspiller


-Jeg lar meg ikke be to ganger innenfor boksen, så den ble alldeles kontrollert og enkelt lagt hardt og kontant i nærmeste del av buret, med utsida av høyrefoten. Badabing badaboom, cash kontant, takk for kaffen.
Les mer... (19. desember 2008)



Ridabu vant tett kamp


Ridabu slo Ingeberg 1-0 på Blæstad i kveld, etter mål ved Espen Arnesen.
Les mer... (12. juli 2008)



Kampen flyttes


Årets kamp kommer ikke til å foregå på Black River Park. Da vi møtte opp på Hjellumbana i dag for å klippe plenen fikk vi beskjed om at bana ville bli full av jord på lørdag. Og da ville det bli kjett å spille der. Så årets kamp spilles på Blæstad. Kampen starter kl seks, som vanlig.
Les mer... (10. juli 2008)



Ole Johnny Sundt - Ridabus Wilson Kipketer?


Her sparker den øverste sosieteten fra Hamars uteliv ball og prater både tøys og tull helt fra tidlig om morgenen til utpå ettermiddagen. Hvorfor skal ikke da C-kjendis Ole Johnny Sundt også delta?
Les mer... (10. juli 2008)



Grønsveen spiller?


Mye tyder på at Ingeberg vil kalle inn Magnus Grønsveen til laget sitt før årets regionskamp. Grunnet skader på Magne Søby og Øyvind Fladsrud ser stallen svært tynn ut.
Les mer... (9. juli 2008)



Det var Egebergs krykke!


Vi kan i dag bekrefte at det var Even Egebergs krykke som sto i gangen da «Prinsen av Glückstads gate» feiret bursdag. -Det var krykka mi, ja, sier Egeberg. -Det skar bli kjett å stå over regionskampen ass. Det er bare å gratulere seg sjøl med dagen! forteller han videre.
Les mer... (21. juni 2008)



Ingebergs antibiotika


I mange år slet gutta fra Ingeberg med å få has på Ridabubakteriene. Men som penicillin ble også Ingebergs joker Sindre Øverstad (22) oppdaget ved en tilfeldighet.
Les mer... (20. juni 2008)



-Jeg fikk flis i fingeren.


-Etter å ha lest reportasjen om Even Egeberg som fikk seg et lite kakk på leggen på trening er det ingen tvil om at det tydeligvis er agurktid på regionskampen.net. Jeg kan dermed rapportere om at jeg på nest siste arbeidsdag på Ener fikk flis i fingeren da jeg skulle løfte et bord fra et sted til et annet.
Les mer... (19. juni 2008)