Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

«Heller dø i dag enn å leve evig med en fra Ridabu»

Ingebergs kaptein Cato Olastuen sparker kraftig i maurtua kun få dager før årets store begivenhet, Regionskampen 2009. Nærmest uoppfordret velger Ingebergs troppsjef å brette ut sitt hat mot Ridabuspillerne, og det på en slik måte at de fleste, også de med tynn manke, får bakoversveis. «Det er bare å se på hvordan de stadig vekk ter seg mot alt og alle. De er en gjeng villmenn, med lite mellom øra. Det er bare å se på hvordan de oppfører seg på bana det, mot motstandere og hverandre.» Det har vært spekulert i at mange av spillerne i Regionskampsirkuset tilbringer litt for mye tid i hverandres selskap på tvers av lagene til daglig, men dette avfeier kaptein Olastuen. «De er kanskje bekjente, men det er sjelden jeg frivillig omgås Ridabu-spillerne. Jeg liker de rett og slett ikke, så enkelt er det.»

Mange vil kanskje si at dette kommer litt bardust på, kun få dager før årets kamp braker løs. For Olastuen er dette noe han har brent inne med en god stund. «Jeg kunne aldri tenkt meg å spille på lag med Ridabu-gutta. Jeg taper heller hvert år med Ingeberg, enn å vinne hvert år med Ridabu. Sagt på en annen måte: Jeg dør heller i dag enn å måtte leve evig med en fra Ridabu.»
I følge kapteinen sjøl er dette et synspunkt han deler med sine lagkamerater, og han frykter ikke negative reaksjoner innad i laget for disse uttalelsene. «Vi står sammen i kampen mot Ridabu. Vi spiller ikke bare for å ha det moro, vi spiller for å kunne slå de hovne, ufordragelige typene fra Hjellum. Vinner vi kampen er vi bedre enn de et helt år. Det er en god følelse, som alle på laget drømmer om å kunne ta del i!»

«Faen ta, Ridabu! På mange måter kan man kanskje si at jeg driter i de, men samtidig gjør jeg ikke det. Jeg hater Ridabu!»

Regionskampen.net har forsøkt å komme i kontakt med Ridabus lagleder Ole Johnny Sundt og kaptein Henrik Mellum, samt Ingebergs lagleder Lars Mikalsen, men ingen av de var tilgjengelige for kommentar.

Kommentarer (1)

Fin kvise ! Midt i barten !

Skrevet av Elise den 08.07.09 13:11 | #2171

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)