Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Ingeberg-spiller overfalt av Ridabu-sympatisører

Regionskampen.net har mottatt en ferdigskrevet artikkel fra et lokalt telegrambyrå, og velger å trykke den i sin helhet:

Ingebergs toppskårer, Lars Mikalsen, ble natt til søndag utsatt for grov sjikane og vold av to ikke-navngitte personer med tilknytning til Ridabus regionslag.

Det var under en festlig markering av en felles venninnes fødselsdag at Lars Mikalsen kom i prat med de to kranglefantene fra Ridabu. Etter høflig konversering hvor alle lot til å gå godt over ens var det plutselig noe som fikk Ridabu-guttene til å gå helt amok på verandaen tilhørende leiligheten de oppholdt seg i. En langt fra edru Mikalsen ble et lett offer for systematisk mobbing, sjikane og senere grov vold da de to bestemte seg for at trivelighetsfaktoren på festen hadde blitt for høy.

Ridabuguttene skal ha kastet Mikalsen brutalt i bakken og truet med å brekke «målskårerbeinet» hans dersom han ikke uteble fra årets kamp. Deretter skal ukvemsord om familie og naboer ha haglet, mens en av guttene skal ha vist fram en kniv som han «ikke var sen om å bruke» dersom Mikalsen skulle finne på å «plapre» om overfallet. Videre mottok toppskåreren i regionskampsammenheng en rekke slag og spark mot kroppen.

En tilsynelatende uanfektet Ingebergspiss kan fortelle om en ydmykende opplevelse i Bekkelaget: «Altså, jeg lar meg ikke affisere av slike handlinger. At bruk av alkohol kan forsterke mindreverdighetskomplekser har vi jo sett bevis på før og dette var ikke annerledes. Dog var det en svært ydmykende opplevelse å bli korsfestet til tonene av Ridabu-sangen, og jeg håper gjerningsmennene kan gå i seg sjøl og se at det de gjorde var galt.» På spørsmål om han sitter med hevntanker svarer Mikalsen at «hevn er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Dette var en ubehagelig opplevelse, men det forandrer ingenting for meg. Ridabuhatet var like intenst før denne hendelsen.»

Kommentarer (1)

nå fikk je lyst på kyllingvinger!

Skrevet av mosse den 22.05.09 22:18 | #2131

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)