Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

«Olastuen ville aldri vært aktuell for oss»

Jon Arne Johansen humret godt da Regionskampen.net konfronterte han med uttalelsene fra Ingebergs kaptein Cato Olastuen om at han aldri kunne tenkt seg å spille på Ridabu, og heller ville tape hvert år med Ingeberg enn å vinne med Ridabu.

«Jeg forstår ikke helt hvorfor Olastuen nevner seg selv og Ridabu i samme åndedrag. Han ville jo aldri vært aktuell for spill på Ridabu uansett. For å si det på en annen måte, så kan Cato ta det med ro, vi spiller heller med fem på banen enn med han på laget.»

Ridabus tanksenter, som ikke har vært i nærheten av en ball siden fjorårets regionskamp, ser for seg en kamp hvor Ingeberg sine forsvarsspillere vil se ut som kjegler de gangene han får sjansen med ball.
«Jeg ser ikke på mitt fravær på fotballbanen det siste året som et handicap. De av oss som vet hva fotball handler om trenger ikke trene mellom kampene. Dessuten er jeg bedre trent nå enn i de foregående kampene.»

Jon Arne Johansen gjorde i 2008 comeback etter å ha lagt opp etter Regionskampen i 2004. Men etter at Ridabu tapte både kampen i 2006 og 2007, bestemte Johansen seg for å ta en Myggen, og var sterkt delaktig i fjorårets 1-0 seier. Med Johansen som spiss har Ridabu aldri tapt, en statistikk Johansen ikke ser noen grunn til skal ryke.
«Jeg regner med at vi vinner greit på lørdag, og at jeg scorer et par-tre mål.»

Kommentarer (2)

Ja hvis Johansen speller spiss og jeg står har vi ihvertfall statistikken på vår side!

Skrevet av Vegard den 08.07.09 19:29 | #2175

Det er bare trist at en legende innen Regionskampen synker ned på et slikt nivå. Dette faller bare tilbake på han sjøl, og får han til å framstå som en bitter, litt for gammel mann. Ja, han har vært sett på som en legende, men aldri på grunn av hans ferdigheter ute på matta. Nå er han i ferd med å trekke det han faktisk var respektert for ned i søla.

Skrevet av Tonny Steinar den 10.07.09 02:16 | #2179

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)