Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

-Jeg fikk flis i fingeren.

Regionskampen.net får i dag kritikk av sjølveste Ole Johnny Sundt. I en kommentar til nettavisen kan han fortelle at han har fått flis i fingeren.

-Etter å ha lest reportasjen om Even Egeberg som fikk seg et lite kakk på leggen på trening er det ingen tvil om at det tydeligvis er agurktid på regionskampen.net. Jeg kan dermed rapportere om at jeg på nest siste arbeidsdag på Ener fikk flis i fingeren da jeg skulle løfte et bord fra et sted til et annet. Dette til tross for at jeg på forhånd var klar over at det slitte bordet kunne gi nettopp flis i fingeren. Jeg kan likevel roe leserne med at flisa nå er ute og at jeg etter alt og dømme spiller Regionskampen, forteller Ole Johnny Sundt.

For øvrig kan vi fortelle at Even Egeberg spilte hele første omgang av Dynamo Mjøsas 2-2-kamp i kveld, men måtte byttes ut to minutter ut i andre omgang. Regionskampens utsendte så også en krykke i gangen på den dertilhørende banketten, men det er uvisst om dette er Egebergs krykke.

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)