Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Hvordan ser mostandernes lag ut?
Vår stuntreporter Sindre Øverstad har intervjuet Dag Grytli og Lars Mikalsen foran årets kamp.

DAG GRYTLI

Hvordan vil Ingeberg sette opp sitt lag?
Jeg føler meg relativt trygg på hvordan Ingeberg kommer til å stille. Noen spørsmålstegn vil det alltid være, men jeg tror bestemt de vil sette Farmen i mål og bruke Mykleset og Magne Søby i forsvar. Foran dem på midten tror jeg Trond Søby vil ligge i en slags "Beckenbauer-rolle", og han vil ha Mikalsen og Egeberg på hver sin ving. På topp tror jeg Ingeberg velger Øverstad.

Hva er Ingebergs styrker?
Jeg mener det er åpenbart at Ingeberg har et knallsterkt forsvar. På midten tror jeg Trond Søby vil vinne mange dueller og bli en nøkkelspiller.

Hva er Ingebergs svakheter?
Her tror jeg det er snakk om kondisjon og konsentrasjon. Der Ridabuspillerne virkelig vil vinne kampen kommer Ingeberg til kort. Mon tro om de de egentlig er villig til å ofre alt for drakta, for ikke å si ofre noe i det hele tatt.

LARS MIKALSEN

Hvordan vil Ridabu sette opp sitt lag?
Busterud i mål er greit. Videre vil de bruke Grytli og Torp bak - why change a winning team? På topp vil de sette David Arnesen. Spørsmålene kommer på midten. Espen Arnesen vil ligge i en dyp rolle, han vil forsøke å ta ut Trond Søby så godt han klarer. På kantene tror jeg vi finner Mellum og Gjerlaug, selv om Monsen også lett kan være å finne her.

Hva er Ridabus styrker?
Ridabus styrker er uten tvil den bakre treer. En ballspillende keeper i Busterud og en taklingssterk ryddegutt i Torp kan gi gode forhold for Grytli, en spiller som i tillegg til å lese spillet godt er Riabus ess fremover med sin pasningsfot og ro med ballen. I tillegg er David Arnesen på topp en spiller som kan være en trussel lik Mikalsen anno medio 2000.

Hva er Ridabus svakheter?
Som svakhet er midtbanen åpenbar å peke på. Jeg mener Espen Arnesen er en destruktiv og begrenset spiller, og verken Monsen eller Gjerlaug er i fotballform. Velger de å bruke Gjerlaug der får de innsatsvilje, men ikke stort mer. Mellum ser jeg heller ikke på som en stor trussel.

comments powered by Disqus