Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Magne Søby svikter Ingeberg

Magne Søby spiller ikke årets regionskamp. Søby uteblir, uten å ha fortalt noen om avgjørelsen,

av Mykle Kristiansen

Magne Søbys avgjørelse blir sett på som boligfeltsvik av medspillerne på Ingeberg-laget. Søby skal allerede være frosset ut av spillergruppen til Ingeberg. Forsvarsklippen skal, uten å ha fortalt hverken lagledelse eller spillergruppe, ha bestemt seg for å utebli fra årets regionskamp.
- Hva? Du tuller, sier et familiemedlem i umiddelbar nærhet, når regionskampen.net gjør ham opmerksom på nyheten. - Je ska svølke'n, legger Trond Søby til.
Ingebergs lagleder og manager, Lars Mikalsen, reagerer slik på nyheten om at forsvarsidealet ikke kommer til å spille årets viktigste kamp:
- Fy faen i helvete, du kødder, sier Mikalsen på telefon. Øvrige uttalelser på første spørsmål er sensurert.

Kan han erstattes?
Magne Søby har spilt sju regionskamper, og scoret tre mål. Søby ble kåret til årets forsvarer i 2005. Lagleder, banankjøper og manager, Lars Mikalsen, mener, etter å ha tenkt seg om, at Søby likevel ikke er unik.
- Vi har flere i laget som kan erstatte Søby. Det møkkalaget til Ridabu er uansett til skam for seg selv, sier Mikalsen, med hjelp fra journalisten av artikkelen. Men uansett hjelp fra undertegnede, Magne Søby spiller ikke årets regionskamp. Han er på feire med hyggelig samboer og bollekinnspreget datter i Trøndelag. Søby selv svarer følgende på forespørsel om han spiller årets kamp.
- Vi skal vel ordne barnevakt, sier Søby.
Men etter hva regionskampen.net erfarer, reiser den nybakte familien på ferie rundt 1. juli, og belager seg på å være på reise i to uker. Regionskampen spilles som kjent 9. juli.

Viktig kosthold.
Nestor og kostholdsansvarlig, Kjell Arne Søby, er utelukkende opptatt av sitt barnebarn når regionskampen.net tar kontakt for en kommentar.
- Spis kålerot og gulerot, så går det nok bra, var det eneste Kjell Arne Søby ville si om saken. Øvrige familiemedlemmer snudde seg vekk i skam idet spørsmålet om Magne Søbys deltakelse ble stilt. Ridabus grand old man, Ole J. Sundt, svarte provoserende avvisende på henvendelsene fra regionskampen.net denne kvelden.
- Ringer om 15, skrev Sundt på sms.
Da denne artikkelen ble sendt til publisering hadde det gått 56 minutter siden henvendelsen til Sundt.

Kommentarer (2)

Elsker ordet "boligfeltsvik". Men er det hold i ryktene? Eller er det mindgames? Silke blir jo ofte nevnt som den virkelige nøkkelspilleren i Ingebergs lag, det skjeggete limet som holder kollektivet sammen.

Mikalsen, kan du bekrefte eller avkrefte? Og hvis ikke, hva sier dette om Søbys holdninger overfor lagledelsen?

Skrevet av Dag Grytli den 24.06.11 14:59 | #2702

Da jeg enda ikke har hørt noe som helst fra Magne Søby føler jeg meg trygg på at han møter opp til trening i hoppbakken den 8., og er klar til kamp dagen etter.

Skulle det vise seg at Magne ikke har planer om å møte opp, og heller ikke si i fra om det, er det klart at et ord som boligfeltsvik blir litt i mildeste laget. Dersom man har andre interesser enn regionskampen er det bare å si i fra. Er ikke ni år med sterke tradisjoner noe man lenger ønsker å forholde seg til finnes det selvfølgelig også en mulighet for å trekke seg. For godt.

Skrevet av Mikk den 26.06.11 14:16 | #2703

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)