Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Ingebergs frelser på vei?

Et sikkert tegn på at kampdag nærmer seg er som kjent at tåka letter fra Hoelsbakken og at solskinn farger de stolte verandahusene på Ingebergfeltet. Like sikkert er det også at ryktene om potensielle transfers begynner å suse.

av Mikal Larsen

Fra Ridabu-leiren har det så langt vært overraskende stille, mens det på Ingeberg tilsynelatende er i ferd med å skje et aldri så lite generasjonsskifte.
Fjorårets kamp gav klare indikasjoner på at Ingeberg tidvis har mye å gå på i det offensive spillet. Oppspillene satt dårlig på både føtter og bleikfeite brystkasser, og arbeidsforholdene ble således ganske brukbare for den formidable stopperduoen Grytli/Torp. Ingebergs lagleder, Lars Mikalsen, ryktes å ha innsett at grep må gjøres for å få brutt ned den blå forsvarsmuren. Samme Mikalsen har også innsett, ryktes det, at de kvalitetene som kreves ikke er å finne blant de rødes nåværende rekker.

Mens Ridabus lagleder kan velge å vrake blant rekrutter til sitt mannskap, har hans kollega oppe ved tregrensa et større dilemma i så henseende. Talentene på Ingeberg har det nemlig vært langt i mellom siden den gangen profiler som Brage Bevolden, Søby-brødrene og Holte-gutta dominerte på løkka i spill som «Gålley» og «Dansken». Dermed har Mikalsen sett seg nødt til å reversere utviklingen og heller se andre veien når han nå er på utkikk etter skapere krutt.
Regionskampen er på mange måter en familiær greie. Ridabu stiller med de fryktede Arnesen-brødrene, mens Ingeberg på sin side har begge gutta hass Kjell Arne på laget. Skal vi tro kildene våre er Ingeberg nå også i ferd med å mønstre en spennende far/sønn-kombinasjon, i det Even Egebergs opphav, Knut Egeberg, later til å være mannen de har i kikkerten. Kanon-Knut, som han heter blant venner (les Terje Kojedal, Tore Antonsen og Pål Jacobsen), skal etter sigende være så godt som klar til regionskampen 2011. Mannen med en fortid fra både Ham-Kam B og Cartherud sies å være i sitt livs form, og hvis fortidens bravader er noe å gå etter, skal nok Ridabu få en stri tørn med å holde Egeberg senior unna nettmaskene i år. Hans svarte sko med hvite striper (Adidas, journ.anm.) skal ha stått bak opptil flere hattricks under tiden som løper i Kamma, og den tobeinte teknikeren skal sågar også ha dunket inn et uttall kremmerhus for Cartherud, litt lenger ned i divisjonssystemet.

På spørsmål om et comeback på fotballbanen kunne være aktuelt hadde Knut følgene å si:
«Jeg vil si at det er mye hold i ryktene rundt mitt kandidatur til spissrollen hos Ingeberg i årets regionskamp. Jeg har trent godt gjennom hele vinteren, holdt et sunt og variert kosthold og holdt begge beina i gang med trikseøvelser i stua. Personlig føler jeg at jeg fremdeles har mye å bidra med på fotballbana. Det er riktignok noen år siden jeg lekte meg med Erstad, Kristiansen og co., men jeg har vondt for å tro at Sundt, Grytli og resten av Ridabu skal kunne by på større problemer. Jeg har helt klart rutinen som skal til for å kunne dirke opp døra til Ridabu-kassa og er dessuten en mann å regne med ved faste situasjoner. Skostørrelse 42 er forøvrig heller ingen ulempe når man skal score mål (samme skostørrelse som spiss-legenden Lars Mikalsen, journ. anm.).»

Da regionskampens utsendte ville ha lagleder Mikalsen i tale hadde den joviale taktikkeren kun lovord å komme med:
«Knut Egeberg er jo en levende legende for alle oss som har gått gradene i Fart. Knut har lært oss stort sett alt vi kan om fotball og er på mange måter den som har definert løperrollen i sjuerfotball. Dersom han skulle være motivert for oppgaven, vil jeg ikke se bort i fra at det kan bli aktuelt å be ham fri fra fruen den 9.juli.»
Så gjenstår det å se hvor vidt Ingeberg vil presentere Knut Egeberg som sin nye spiller under den tradisjonelle treningsøkta i Hoppbakken den 8.juli. En ting er sikkert, regionskampen.net vil følge saken med argusøyne.

Kommentarer (4)

Haha! Humor

Lurer på hva oddssettera sier om detta. Knut Egeberg to feature in Regionskampen 2011. Er det siste kvelden vi pleier å ha deadline for innmelding av tropp?

Skrevet av Amund den 17.06.11 23:31 | #2697

Humor? Dette kommer fra Ingebergs avd. ramme alvor og er slettes ikke humor i det hele tatt. Innmelding av tropp har vi vel ikke hatt noen tradisjon for egentlig, men jeg er absolutt fan av ideen.

Skrevet av Mikk den 20.06.11 12:07 | #2698

Hva med en årlig pressekonferanse?

Skrevet av dave den 22.06.11 21:43 | #2700

Var det ikke et år da vi hadde pressekonferanse på Siste Indre? Det var ganske artig mener jeg å huske.

Skrevet av Amund den 23.06.11 12:09 | #2701

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)