Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Arnesensagaen fortsetter og et comeback er i emning

Av Mikal Larsen

Fjorårets store overgangssaga har våknet til liv igjen etter at Ridabus lagleder, Ole Johnny Sundt, lørdag gikk langt i å bekrefte at Simen Arnesen på det nærmeste var klar for laget til regionskampen i fjor.

”Den gangen var det bare formaliteter som gjenstod før Arnesen ble spilleklar. Det var små detaljer i kontrakten hans vi ikke greide å komme til enighet om,” sier en åpenhjertig Ridabu-sjef da vi møter ham på Hoels café for en liten transferprat. ”Simen ønsket kun å være med hvis han fikk spille hele kampen. I utgangspunktet bestemte vi oss da for at Simen ikke viste den nødvendige dedikasjonen til laget for å kunne ta del i regionskampen. Men så kom jeg på at jeg jo pleier å spille Løkkecup samme dag som regionskampen går av stabelen sjøl, så da må det jo være greit at Simen mener han skal spille hele kampen hvis han skal gidde å være med. Simen ønsker jo bare lagets beste, altså at han, som debutant, skal spille hele kampen og at jeg, Torstein, Jon Arne, Hans Magnus og Espen (bror Arnesen journ.anm.), skal få lov til å se på. Det er på ingen måte verre enn at jeg spiller løkkefotball med Bande-Marie, Jørgen Bussansvarlig og Totte samme dag som årets viktigste match går av stabelen.”

At yngstemann Arnesen ryktes å ha et litt komplisert forhold til enkelte av spillerne i stallen, ser Ole Johnny på som verdens minste problem. ”Det spiller ingen rolle om Simen ikke sklir inn laget rent sosialt. Ingen liker hverandre i garderoben vår uansett så det blir ikke noen ny situasjon. Skulle et lag bestående av 2 x Arnesen, en Monsen, en Grytli og en Lunde bry seg om lagmoral? Nei, den må du lenger ut på landet med,” sier han mens han ryster på hodet og humrer litt. ”Dessuten har Simen veldig mye løkkekredd.”

Videre har ryktene om et sagnomsust comeback begynt å svirre nedpå Åker. Den gamle keeperkjempen Edvard Erken skal visstnok være tilbake i trening og skal vi tro Ole Johnny, finnes det fremdeles en plass på laget for Dystingbogutten. ”Jajamen,” sier en oppildnet Ridabusjef. ”Edvard bestemmer egentlig sjøl han. Fire års fravær endrer ikke det faktum at Edvard har masse løkkekredd. Man må ikke glemme at løkkekredden i seg sjøl går adskillig lenger tilbake i tid enn Regionskampen.”

Til slutt ville Regionskampen.nets utsendte vite om det var lov å håpe på et referat fra årets kamp på denne siden av jul. ”Ja, referatet er egentlig ferdig det. Problemet er bare det at det jeg først skrev nå er så gammelt og lite aktuelt at jeg må skrive et nytt. Sånt skjer nesten hvert år så det burde folk snart vente seg. Jeg skriver så godt uansett så ingen kommer til å ta fra meg den jobben. ”Ingeberg tok en Weissflog og seiret” – husker dekk den? Hva med ”Arnesen la Ingebergs trippeldrøm i ru(i)ner”? Det er slike overskrifter som gjør at jeg er best i gamet. Det kommer sent men godt, som dom sier.”

Kommentarer (4)

Lurer på når de såkalte hjemmesidene for Regionskampen skal bidra med informasjon som er interessant for flere en de få som ønsker å bevare Joker på Hjellum. Denne hjemmesida er like informativ som en middels sovjetisk tidsskrift i 1976.

Skrevet av Myklis den 28.10.10 00:17 | #2425

Hehehehehe ;) Mikal Larsen fungerer mer og mer som The Sun, en parodi av seg selv.

Roten til saken må være at Simen selv lørdag sa til undertegnede at han ønsket å spille neste års kamp, noe jeg umiddelbart ga respons på som uaktuellt. Også serveres dette røret. Fantastisk journalistisk scoop.

Hadde ikke Mikal Larsen vært så Ingeberg vennlig hadde han nok husket at Ingeberg for en tid tilbake manglet relativt mange spillere i en kamp på Hjellum. Var ikke nødvendigvis ikke alle som la to pinner i kors det året for å delta det året. Kanskje noe å huske for en journalist som tydeligvis gir lagmoral en høy stjerne.

Tilslutt. Referatet er ikke noe jeg nødvendigvis gjør fordi jeg er best egnet til det, men fordi jeg til nå har vært den eneste som har vist interesse eller eventuellt følt meg forpliktet til og gjøre det.
Ser absolutt humoren i at jeg år etter år ikke legger det ut før Kamma har rykket enten opp eller ned, og det fortsatt ikke er noen som ønsker å ta over. Det er ikke akkurat som jeg tviholder på å få lov til å skrive mine "artige" overskrifter.

Skrevet av Ole J. den 28.10.10 07:33 | #2426

Du sikter til kampen i 2004. Ingeberg det året var et sørgelig skue, det må je si. Allikevel kan 2004 sees på litt som et "mellomår" hva regionskampen angår. I utgangspunktet var det lite som skjedde rundt kampen, og både juni og juli gikk uten at noe ble sagt, verken fra den ene eller andre leier'n. Vi gikk faktisk inn i august før de to laglederene ble enige om å få spilt kampen. Derifra og inn gikk det kun ei uke, noe som kanskje kan sies å ha vært en medvirkende årsak til Ingebergs labre oppmøte.

Hvor vidt dette friskmelder Ingeberg anno 2004 sin lagmoral forblir usikkert, men den har i alle fall stått som en påla i stilaset på Hoelsbakken ever since.

Skrevet av mikk den 28.10.10 16:50 | #2427

Referat allready!

Skrevet av Espen den 30.10.10 22:23 | #2428

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)