Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Sangene fra banketten

Regionskampen.net har kommet over noen bootlegs fra banketten, og bringer dem her videre på beste internettvis. Ingebergsangen mangler den første linja, men det er kompensert for med litt Cato-latter i Ridabusangen. Det er lagt ut noen flere bilder fra kampen også, men ennå ingen tatt av hovedfotografen.

Ingeberg-sangen:

Ridabu-sangen:

Kommentarer (1)

Sa vel på banketten at jeg ønsket meg noen til å spille gitar neste år, men nå har jeg ombestemt meg. . . Vi trenger noen annen til å synge. Jeg spiller heller gitar ass, fy faen skinn og ben. . . .

Skrevet av Lady Gaga den 25.07.10 21:53 | #2362

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)