Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Dagens gjest: Lars Mikalsen

-Hvordan tror du det går i årets regionskamp?
Årets regionskamp kommer til å bære preg av dårlig tempo, tøffe tak og mye nerver. Sistnevnte faktor spiller kanskje mer inn enn noe annet, siden lagene tross alt står likt i antall vunnede kamper i år. Begge lag har vel sine formspillere og respektive motpoler så jeg tror ikke publikum får se noen festforestilling, i alle fall ikke fra start. Dog har jeg trua på en jevnspilt batalje, hvor innsatsen helt sikkert er verdt inngangspenga, og hvor Ingeberg ender opp som knapp vinner til slutt.

-Hvilken motspiller gleder du deg minst til å møte i kampen?
Må vel nesten nevne de to der bakerst hos Ridabu som je tross alt bruker å pleie nærest kontakt med i kampens hete. Gjærlaug sine albuer har sikkert ikke blitt noe mykere, mens Mellum antaklig ikke har fått færre kilo til å dytte meg i ryggen med. Artig blir det lell.

-Hvilken motspiller gleder du deg mest til å henge med under banketten?
Her har jo Ridabu en del artig å by på til tross for at lagets rakett, Øyvind Monsen, ser ut til å utebli i år. Mange trivelige typer man kan ta en dram el to i hop med, så så lenge jeg slipper å høre på sytinga til en bitter David Arnesen skal je klare meg fint uansett hvem je får som borddame.

-Hva er ditt beste regionskampen-minne?
Aiaiai, den var vrien du. Det har jo etterhvert blitt en del høydepunkter for oss Ingebergere og, sjøl om vi hadde en ganske trå periode tidligere. Jeg kan i grunn trekke fram alle våre seiere som fantastisk minneverdige kvelder på Black River, sjøl om det er en kamp som gir mer gåsehud og fukt i tårekanalene enn de andre når jeg tenker tilbake. Kampen i 2006 hadde alt og enda litt til. Underdogseier, selvmål og opphenting, pluss, pluss, pluss. At vi som stilte med rent sjuerlag trakk det lengste strået i varmen på Hjellum den kvelden må vel sies å være den største prestasjonen i regionskampen gjennom tidene.

-Hvem tror du vinner fotball-VM?
Nederland har vært en personlig favoritt gjennom hele VM så må jo si at jeg håper Oranje kan holde helt inn. Passerer de Uruguay i semien er jeg redd det blir Tyskland som står på andre halvdel når finalen sparkes i gang og da vil det bli tøfft. En klassiker av en finale, selvfølgelig, men antakelig med Tysk vinner, sjøl om hjertet sier Nederland.

-Skal du noe kult i sommerferien?
Har da akkurat vært en tur i Italia så må vel kanskje si seg fornøyd med det. Kan vel muligens bli en tur nordover samt en og annen fisketur litt senere, men har ingenting konkret planlagt enda. Sommerfesten på Tofsrud er vel det eneste jeg har spikra nå som je kan si je ser fram mot bortsett fra Regionskampen 2010.

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)