Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Dagens gjest: Sindre Øverstad

-Hvordan tror du det går i årets regionskamp?
Føler meg ganske sikker på at vi får 0-0 og Regionskampens første uavgjort i år. Publikum kommer til å kreve straffer, men Jønni blir streng i stemmen og nekter.

-Hvilken motspiller gleder du deg minst til å møte i kampen?
Vegar Lunde, el Lundby/Lundstad, hva han enn heter. Eneste spilleren på Ridabu jeg ikke har noe spesielt forhold til, og dermed ikke gleder meg til å møte i kamp. Når det er sagt, er jeg ikke sjukt glad i å spille mot Henrik "tjuvtriks" Mellum. Håper dommer Egeberg slår ned på blodpupp i årets oppgjør!

-Hvilken motspiller gleder du deg mest til å henge med under banketten?
Det kommer helt an på ting som resultatet i kampen, drekkeform, usælhet o.l. Mosse er jo bankettens Dr. Jekyll og Mr. Hyde med høy trivelighetsfaktor i den tidlige fasen, for så å gå over i usælmodus og bli umulig å ha med å gjøra. Arnesenbrødra er jo bra gutter (el, gutt og mann - er jo snakk om en far her), og det kan jo bli artig å se om den eldste av dem drar fram noen gitartriks i år. Amund og Tors er jo bra folk, men folk jeg egentlig er med støtt. Tror jeg lander på Jønni. Ja, Jønni er den jeg gleder meg mest til å henge med.

-Hva er ditt beste regionskampen-minne?
Denna er lett. Det er da Simen blåste av kampen i 2006.

-Hvem tror du vinner fotball-VM?
Aner ikke, men nå som Italia er ute håper jeg England kjem langt. Men tror ikke dom vinner, så jeg svarer vel egentlig ikke på spørsmålet. "Next question", som Kurt Nilsen ville sagt.

-Skal du noe kult i sommerferien?
I sommer skal jeg spille regionskampen, se VM + Tour de France og ta røntgenbilder. Hvor mye kulere kan en sommer bli?

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)