Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Stemningsrapport fra Åker

Etter tre tap på de fire siste kampene begynner Ridabus lagleder, Ole Johnny Sundt, å merke presset fra en kravstor spillergruppe og et ditto publikum. Etter å ha seilet på en gedigen medgangsbølge de tre første kampene som sjef, begynner den mektige sjefen nå å merke presset fra omgivelsene. Resultatene de fire siste årene skal etter sigende ha falt mektige menn i Ridabu-miljøet dårlig i smak. En fattig seier på fire forsøk er ikke vant kost på Ridabu, og spillerstall og trenerens disponeringer, skal i følge jungeltelegrafen stå på agendaen til styret i månedene fram mot «best i bygda»- oppgjøret i juli.

Sikre kilder melder om misnøye i spillergruppa angående trenerens taktiske tilnærming til kampen i 2009, så vel som disponeringen av spillere i de ulike posisjonene på banen. «Jeg vil faen ikke spille spiss», var det en av de blå som utbrøt midt i kampen i fjor etter at han med fullt overlegg hadde måket ballen ned mot Svartelva. Som om ikke det var nok melder samme kilde at coach Sundt, under banketten, ble stilt kraftig til veggs for sin disponering av laget. «Enkelte spillere ønsket seg nok en litt annen tilnærming til fjorårets kamp», sier kilden videre.

Presset fra spillergruppa og øvrige fra Ridabu skal visstnok ha fått den tidligere så sjølsikre laglederen til å starte jakten på forsterkninger. Navn som Vegar Bjerke, Hai Lam og Sivert Glærum dras fram når vi spør hvem som kan være aktuelle spillere. «Spillere med lokal tilhørighet er aktuelle spillere», heter det i følge vår kilde.

Allikevel er det et navn som nevnes hyppigere enn andres nedpå Åker nå på nyåret. Simen Arnesen. I følge personer med nære forbindelser til Ridabu-laget er yngste blad Arnesens deltakelse i regionskampen en drøm man har båret på lenge. Mannen i gata, nærmere bestemt Åker allè, skal i følge kilder ha sett seg lei av at en så selvskreven spiller (2785 løkketimer opp gjennom, red. anm.) som yngste bror Arnesen år etter år blir oversett av lagledelsen. Folk på Ridabu er med andre ord lei, og oppfatningen nå er at man i år må vinne regionskampen, koste hva det koste vil. Simen Arnesen må inn på laget, gjerne på bekostning av den likeglade Jon A. Johansen, heter det.

Frustrasjonen blant publikum nådde sin grense med fjorårets braktap. «Nå driter vi i alt som ligger til grunn for denna kampen der. Om vi så må bytte ut alle elleve spellera vi har så er vi forberedt på å gjøre det så lenge det betyr at vi slår dessa tølpera fra Ingeberg. Ut med Johansen, Gjerlaug, Sundt og Frogner. Inn med Bjerke, Lam og Arnesen. Ja, og Glærum, selvfølgelig», avslutter mannen i Åker allè.

Mikal Larsen for Åker avis.

Kommentarer (8)

Det ville vært toppen av meningsløshet om et lag som stilte med fire innbyttere forrige kamp skulle skaffe seg ny spiller ass.

Og om noen av Ridabu-spellera skulle finne på «å slutte» på laget ville jeg blitt så sinnssjukt skuffa over dem.

Skrevet av Torstein Frogner [TypeKey Profile Page] den 24.01.10 03:22 | #2299

Mikal Larsen kommer med et særs dårlig forsøk på å lage tumulter i Ridabuleiren journalistikk enhver reporter i The Sun ville ha vært stolt av.

Kilder meg her og kilder meg der. Kom med noen navn a!

Skrevet av Amund den 24.01.10 15:05 | #2300

Tror nok Larsen har sin journalistiske inegritet i orden. Sikre kilder betyr vanligvis sikre kilder der i gården.

Skrevet av mikk den 24.01.10 20:06 | #2301

Forøvrig ser heller ikke jeg hvorfor man skal vurdere å hente inn flere spillere nå. Det må i tilfelle sees på som et signal om at de spillerene man allerede har ikke er gode nok. Det er jo tross alt like "flaut" hver gang man taper mot Ingeberg, så det skulle vel strengt talt ikke være nødvendig å forsterke. Med mindre man da vurderer det dit hen at mannskapet man har er for dårlig/tynt da. Fire innbyttere til tross...

Skrevet av mikk den 24.01.10 20:12 | #2302

makan til vissvass og feberfantasier har jeg vel ikke sett makan tell.. enig med amund, kom med noen navn, ellers er dette bare tull. er 100% sikker på at itt no av dette stemme..

Skrevet av vegard den 03.03.10 00:04 | #2322

Det er kansje på sin plass å få inn Simen, med tanke på de forsterkninger som har kommet inn på motsatt halvdel i det siste.
Lynvingen Grønnsveen og en stutt-tjukk sisteskanse jeg ikke husker navnet på.

Personlig vil jeg dog foretrekke å knuse Ingeberg med dagens mannskap først... Ellers ser jeg at det lett kan bli en "unnskyldning" fra de alltid så banquettesterke åskoper, at vi henter inn enda en adekvat fotballspiller til mønstring.

Apropos det... Kansje vi heller skulle tenke litt som Ingeberg og hente noe som absolutt ikke ligner en fotballspiller?

Vi trenger ikke se lenger enn Lovisenberg Barnehage for å finne noen som matcher Kr Mykleset fysisk.
Så kan vi gå til Finnsal for noen som slår Bevolden på guts.
På Sanderud kan vi finne en kaptein mentalt sterkere enn Olastuen.

Løp og kjøp!

Skrevet av Espen den 03.03.10 13:36 | #2323

Støtter herr Arnesen hundre prosent på den;)

Skrevet av Vegard den 12.03.10 22:43 | #2324

På tide med et fredagsportrett igjen el?

Skrevet av mikk den 04.05.10 10:26 | #2328

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)