Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Regionskampen 2007

Førstkommende lørdag skjer det igjen. Slaget mellom Ridabu og Ingeberg som avgjør hvem som kan kåre seg som regionsmester et helt år framover. Det siste året er det Ingeberg som har hatt grunn til å være høye på pæra, etter å ha dratt i land en sterk, dog noe uventet seier i fjor.

Kampen går som alltid på Black River Park, og avspark er satt til klokka 18.00.

Følgende tropper er meldt inn:
Ridabu: Edvard Erken, Henrik Mellum, Hans Magnus Gjerlaug, Amund Torp, Torstein Frogner, Espen Arnesen, David Arnesen, Ole Johnny Sundt, Øyvind Monsen og Dag Grytli.

Ingeberg: Øyvind Fladsrud, Kristian Mykleset, Magne Søby, Even Egeberg, Cato Olastuen, Brage Bevolden, Lars Mikalsen, Trond Søby og Sindre Øverstad.

Dommertrio: Simen Egeberg (hoveddommer), Jonas Archie og Magnus Grønnsveen.

Juryformannen Martin Holt Juliussen har stilt til gjenvalg og fikk fornyet tillit nok et år. Med seg i juryen har han Marius Fossum, Lars Mathias Nes og Andreas Balstad.

Som alltid ellers vil det bli fotografert under kampen, og det vil Even Husom og/eller Sivert Glærum stå for dette året.

Etter matchen, ca. klokka 20.00, vil det vanen tro bli arrangert bankett for spillere og andre deltagende i arrangementet. Tidligere år har den blitt holdt på Hjellum, men denne gangen flytter vi oss til Tofsrud gård i Løten. Dette er invite only! Dette er kun for de som har deltatt i kampen eller i opplegget rundt, og dessverre ikke for publikum. Der blir det kåringer, grilling, fest og moro. Det åpnes for at banketten kan vare ut i de små timer. Grillsjef er for anledningen Even Husom.

For å dekke utgifter til dommer, grilling, fest og evt. taxi ned til byen henstiller vi alle deltagende til å betale inn kr 50.

Ta med egen mat, eget drikke, godt humør og gjerne også noen brente cd'er vi kan spille utover i kvelden.

Til slutt oppfordres det til at alle sier fra til venner og kjente om å møte opp på Black River Park klokka 18.00 på lørdag for fotballfest!

Kommentarer (8)

Ryktene sier at...

...A. Torp trener med det lokale stasjonslaget HFK for å prikke inn toppformen.
...grillen blir varmere i år enn i fjor. Gode nyheter for grandiosagutta.
...det blir opphold (kan ikke bekreftes)
...overtråkket Ingebergs S. Øverstad har slitt med de siste dagene slipper taket.
...Ridabukeeper E. Erken har blitt "lurt" av lagkamerat Ø. Monsen og skal ikke på tidligere omtalte Moods-fest, men sliter nå med å få fri fra jobben hvor han selv er sjef...
...bankettholder A. Torp har satt opp en scene til eventuelle gitarspillende, Claptonelskende trubadurer (byog (bring your own guitars))

Skrevet av kukkpikk [TypeKey Profile Page] den 12.07.07 00:15 | #1071

kan meddele at fjorårets desidert best kledde jury-medlem Lars Mathias Nes, ikke kommer til å stille i år. Når en bursdagsfeiring fører til at man forsømmer sine plikter på denne måten kan man jo stille spørsmål ved hvor dedikert man er til oppgaven

Skrevet av mikk den 12.07.07 00:23 | #1072

det blir vel dusjing i garderoben etter kampen eller??

Skrevet av mons den 12.07.07 01:36 | #1073

Skuffende å høre. Men samtidig er det godt at de som ikke brenner for jobben møter opp og, og dette er vel et bevis på at forholdet mellom mr. Nes og Regionskampen stikker så dypt. Og for å svare deg lille monse-mann, så klart det blir dusjing på Hjellum. Alle samtidig og i samme dusj om du vil!

Skrevet av Cato [TypeKey Profile Page] den 12.07.07 01:50 | #1074

aldri i livet om jeg dusjer med gonore-gutta fra ridabu. Aldri!

Skrevet av mikk den 12.07.07 13:54 | #1075

legen sier jeg er klar. synd for ingeberg.

hilsen Berlin.

Skrevet av reise-tors den 12.07.07 15:40 | #1076

Ja, det er synd at vi får en rundingsbøye ekstra. Kjempesynd!

Skrevet av Cato [TypeKey Profile Page] den 12.07.07 21:17 | #1077

Snart erre bare 24 timer til kampstart, og etter dugnadsøkta vi hadde i dag gleder jeg meg ikke akkurat mindre, for å si det sånn!

Det er to lag
og en lek
og ei bane vi skal dele.
Det er en ball
og to mål,
og ei mening med det hele -
VI SKAL DELE!

(Tor Karseth - Ballen går)

Skrevet av kukkpikk [TypeKey Profile Page] den 13.07.07 16:34 | #1078

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)