Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

En oppdatering før slaget

En speller som har meldt forfall for Ridabu kommer likevel til å spelle. Har dere hørt det før? Å jadda, dette begynner å bli en tradisjon fra de blå sin side. "Lurer" motstanderne til å tro at den ene etter den andre ikke skal spille i år, før den aktuelle spilleren likevel møter opp på kampdagen.

Hvem er det snakk om denne gangen? Erken? Johansen? Jo, det skal jeg si dere. Henrik "tha goalscorer" Mellum. I en samtale med undertegnede glapp det ut av han at jo, jammen skakke han spelle i år likevel. Så da var årets første lureri avslørt. Det neste må vi vel vente med til kampdagen før vi finner ut av, da Zorro møter opp med både maske og hest. Regn med at alle det er spørsmålstegn rundt på Ridabus lag stiller, det være seg Torstein med kyssesjuken, Monsen med strekk, Johansen som har lagt opp, Ole Johnny som må grille hjemme, Erken på Moods-fest. Vi stiller ihvertfall med åpne kort. Vi stiller med alle våre gutter. Så får dere spille deres mind games. Ikke at dere er så vanskelige å avsløre men...

Cato for Regionslaget Ingeberg, Regionsmester 2006

Kommentarer (3)

Dette må jo sies å være en gledelig overraskelse. Mr. Mellum er jo en herlig muldvarp å ha med. Han gjør jobben uten å få noe annet enn surmuling fra lagkamerater og såre øyne tilbake. Du verden, tror favorittstempelet er tilbake hos oss, uansett hvor i det millitære systemet Terje Øks må befinnne seg den 14.

Skrevet av mikk den 22.06.07 16:41 | #201

Min teori er at også Terje Øks kommer til å spille. Han og Henrik skal nemlig på det samme befalskoleopptaket i Kristiansand, og Henrik sa at siste dato de kunne bli tatt opp var 13. juli. Og etter det hadde de fri igjen. Så om ikke Trond er obs på detta sjøl, så får noen si det ti'n!

Skrevet av Cato [TypeKey Profile Page] den 23.06.07 13:52 | #202

no worries then. glimrende

Skrevet av mikk den 28.06.07 14:05 | #1068

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)