Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Bankettfri Hjellumbane

Mye tyder på at den tradisjonsrike regionskampbanketten i år ikke vil bli holdt på Hjellumbana. Amund Torp har foreslått Tofsrud som årets bankettsted, og begge lags lagledere har stilt seg positive til forslaget. «Vi lever jo egentlig litt på lånt tid hos'n Westgaard når det kommer til drekkinga der etter kampen», sier Torp i en kommentar, som også gleder seg til fredagsportrettet med banemesteren.

Kommentarer (4)

Tofsrud-initiativet stiller jeg meg mer enn positiv til at vi skal benytte oss av. Det eneste spørsmålet i så måte er hvordan dette skal påvirke gjestelista i forhold til at vi da - etter hva jeg hører - har betraktelig bedre plass å boltre oss på. Mest opp til verten selvsagt, men det kunne jo vært interessant å høre hva spillere og jury mener om dette. Er det rom for utvidelse av antall roller i regionskamp-sirkuset (banemester, en linjemann til slik at vi faktisk får to(!,) fjerdedommer, ballgutter o.l) og dermed også antall gjester på banketten?

Skrevet av mikk den 22.05.07 12:09 | #193

Jeg mener ikke det skal utvides i det hele tatt. Det blir lagene, dommerne, juryen, samt de spellera som deltar på trening jevnlig under pre-season.

Skrevet av Ole J. den 23.05.07 12:20 | #194

Er vel bedre å finne en rolle for de av "treningsspellera" som evt. skal bli invitert enn å bare invitere. Alle som var på bankett i fjor hadde en rolle de fylte i match-sammenheng, og det er vel greit om vi fortsetter med det...Det jeg lurer på er om vi ikke har mulighet for å lage et par roller (eks. en andre linjemann) slik at vi kan invitere de som jevnlig er med på Hjellum samtidig som vi da holder oss til gjester som er "involverte".

Skrevet av mikk den 24.05.07 14:32 | #195

Det bør ikke være noen tvil om at vi burde utnevne en linjemann nummer to, spør du meg. Bare det ikke blir tidenes dårligste linjemann, som vi hadde for et par år sida. Men han e vel opptatt i juryen nå.

Er vel kanskje greit med en "banemann" og, som kan hjelpe til med å få arenaen klar til matchdagen. Vet det blir tatt som en selvfølge av de fleste, inkludert meg, at den bana er klar og fin til vi kjem. Men det er nok en del å gjøre.

Skrevet av Cato [TypeKey Profile Page] den 25.05.07 19:59 | #197

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)