Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Vi får se om vi får lag i år

Jeg er Ingeberg-fan.

I fjor sang jeg Ingeberg-sangen da de var så få som var på festen. Jeg fikk en øl-boks i hodet. Jeg fikk tyn. En hyggelig kveld var ødelagt for min del. I tillegg måtte jeg gå hjem fordi Taxi’n stakk fra meg når jeg kasta søppel i kontaineren.
Jeg er fortsatt Ingeberg-fan.

I fire år på rad har jeg måttet sittet å se de triste øya til Mikko, fordi det verken har gått bra for han eller laget. Dette til tross for at vi har hatt store problemer med vårt lag. Og antall spillere ikke minst. Trenger ikke rippe opp i det nærmere, men jeg sitter litt med følelsen av at når det ikke har blitt seier de fire siste gangene, med alle de problemene vi har hatt, så skjønner jeg ikke helt når Ingeberg skal vinne igjen. I fjor scoret jo til og med jeg.
Men i år tror jeg det blir koselig Lars. For vondt blir til verre. For i år vet jeg egentlig ikke om vi har lag en gang. Men det går sikkert bra. Og går det dårlig, vet jeg jo at jeg på forhånd sa at det kom til å gå dårlig og at vi manglet mange spillere.

Så troppen kan du ikke få før kvelden før kamp. Tidligst.

Vennlig hilsen
Den trivelige kjempen.

     Les Lars' opprinnelige innleg