Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Ole Johnny Sundt - Ridabus Wilson Kipketer?

Det ryktes helt opp til Ingeberg at Ridabus lagleder på lørdag skal delta i årets ”Løkkecup” i Ankerskogen. En turnering jeg vet han pleier å delta i og en turnering med en så festlig og jovial ramme rundt at jeg godt kan skjønne hvorfor han ønsker å delta i år også. Her sparker den øverste sosieteten fra Hamars uteliv ball og prater både tøys og tull helt fra tidlig om morgenen til utpå ettermiddagen. Hvorfor skal ikke da C-kjendis Ole Johnny Sundt også delta?

Muligheten er jo tilstede for at han kan ha glemt hvilken dato årets regionskamp skal gå av stabelen. En annen går ut på at han rett og slett ikke kan ta seg råd til å begå det sosiale selvmordet det ville være for en mann av hans status å ikke delta i Anker’n denne lørdagen.Grunn nr to er nok den mest sannsynlige selv om det i bunn og grunn er likegyldig hvilken grunn han har for å dobbeltbooke.

”Je orke da ikke spelle mer enn to minutter uansett, så da er det like greit å stå å sjå på” er svaret vi får når vi spør hvorfor hans spilletid har minket så voldsomt de senere årene. Enten så er denne mannen i bedre kondisjonsmessig form enn man skulle tro i år, eller så er han i ferd med å glemme hvor lojaliteten ligger, eller skal ligge, på en dag som lørdag 12. juli. En mann som har kondis til å gjennomføre både en turnering og en regionskamp på samme dag ville til og med gjort Wilson Kipketer grønn av misunnelse, og den mannen kjem nok neppe fra Torstingbuveien.

For egen del kan jeg si at noe slikt aldri ville blitt akseptert hos oss fra Ingeberg. Skulle eksempelvis Cato Olastuen dra på seg en grønn t-skjorte og flyge rundt sammen med en skokk møkkfulle folk å spelle sirkusfotball samme dag som regionskampen går av stabelen ville han i beste fall fått en solid karantene. Jeg hadde sett på det som et gedigent svik hva dedikasjon til regionskampen angår. Det er nemlig DEN som teller, ikke hvor langt Briskebybanden kan klare å komme i ”Løkkecup” med 3,2 i promille. Dette trudde jeg alle som var involvert i regionskampen skjønt var enige om, helt til den minst sannsynlige av alle plutselig beviser det motsatte.

Lars Mikalsen

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)