Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Ridabu snudde mot Ingeberg


FOTBALLFAKTA
Ridabu - Ingeberg 5-4 (2-4)
HAMAR: Regionkamp 7-er
Black River Park - 16. juli 2005
11 tilskuere
MÅL
Ridabu: D. Arnesen (2), Monsen (2) og Grytli.
Ingeberg: Mikalsen (3) og M. Søby.
DOMMER
Simen Fossum Egeberg.
GULE KORT
D. Arnesen.
LAGENE
Ridabu: Erken, Torp, E. Arnesen, Monsen, Grytli, D. Arnesen, Lunde, Sundt, Frogner.
Ingeberg: Fladsrud, M. Søby, Mykleset, T. Søby, Egeberg, Mikalsen, Olastuen, Bevolden.

*** TRE STJERNER ***
Monsen (Ridabu)
Mikalsen (Ingeberg)
** TO STJERNER **
D. Arnesen (Ridabu)
M. Søby (Ingeberg)
* EN STJERNE *
E. Arnesen (Ridabu)
Fladsrud (Ingeberg)
Hjellum (TG): Ved pause så det lyst ut for Ingeberg-spillerne. 4-2-ledelsen var fullt fortjent, og spillerne trodde at seieren var i boks. Mens Ingeberg brukte pausen til å planlegge seiersfesten, gikk Ridabu igjennom arbeidsoppgavene sine på nytt. Dermed ble andreomgangen helt annerledes enn den første.
Av Ole Johnny Sundt

For Ingeberg ble fullstendig tatt på senga etter pause. Ridabu framsto som et helt nytt lag. De presset høyt oppe, var tett oppe i kroppen på motstanderen, og gjenvant ballen i flere farlige posisjoner. Da dommer Simen F. Egeberg blåste for full tid hadde Ingeberg tapt sin 4-2 ledelse. Ridabu hadde vunnet for tredje gang på rad, etter en meget hårfin 5-4 seier.

Knallstart
Allerede etter 15 sekunder kom kampen første mål. David Arnesen lurte seg forbi Ingebergforsvaret og satte ballen sikkert til side for Øyvind Fladsrud i Ingeberg målet. Tre minutter senere var samme Arnesen på farten igjen, da han la på til 2-0 for Ridabu. «Da jeg scoret 2-0 målet var jeg sikker på at vi kom til å knuse Ingeberg», kommenterte en sliten men glad Arnesen etter kampen. Han fikk støtte av sine lagkamerater, og Dag Grytli tilføyde: «På 2-0 begynte jeg å tenke på hvor kjedelig det ville være for Ingeberg å bli totalt ydmyket av oss.» Ridabu fortsatte å trykke på, men Ingebergs keeper Fladsrud reddet det som kom. Så kom vendepunktet, med Lars Mikalsen i spissen.

Sint på Sundt
Kvelden før oppgjøret hadde Ingebergs Lars Mikalsen og Ridabus Ole Johnny Sundt en disputt, der sistnevnte hevdet at Ridabu hadde full kontroll på Ingebergs lag. Dette fikk Mikalsen til å tenne på alle plugger: «Det går ikke an å ha kontroll på et lag med så mange gode spillere. Vi er rett og slett for gode for at noe lag skal ha kontroll på oss». Etter at Magne Søby hadde redusert for Ingeberg med en scoring av det heldige slaget, startet Mikalsen sitt berømte "Mikko-show". I løpet av de siste 15 minuttene sørget Mikalsen alene for at Ingeberg hadde snudd 1-2 til 4-2, med tre praktscoringer. «Mikalsen var strålende siste perioden av første omgang. Hans avslutninger var av en meget høy klasse, og han viser at han på sitt aller beste er Ingebergs beste spiller. Men vi kan allikevel ikke glemme at vi i denne perioden gav Mikalsen altfor mye spillerom, og at som en følge av dette blomstret ekstra akkurat da», svarte Sundt på spørsmålet om Mikalsen sine fantastiske minutter. «Det er bare å se på toppscorerlista», fnyste Mikalsen da vi fortalte han om Sundt sin kommentar.

Seieren på forskudd
Etter den fantastiske snu-opperasjonen var det høy stemning i Ingeberg garderoben i pausen. «Fy søren for et møkkalag vi spiller mot. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, Zorro er best på hesten», lo Kristian Mykleset. Han fikk støtte av Magne Søby: «Vi har full kontroll, gutta. Ikke bare har jeg kontroll på Ridabuspillerne, jeg har også kontroll på Visa-kortet mitt!» Cato Olastuen gledet seg over ledelsen, og kunne komme med oppsiktsvekkende avsløringer til TG: «Jeg har tatt med meg 1 ½ liter med Cola, men siden vi vinner så skal jeg smake på champagnebrusen til Trond på festen. For nå som vi har vunnet kampen, må vi ha fokus mot å vinne festen».
I Ridabuleieren var stemningen avslappet og fin. «Vi styrer dette selv, men vi må ville dette. Det blir ingen pils hvis vi taper!», hørte vi noen si inne i Ridabu-garderoben. Like etter var Ridabu på vei ut på banen. TG rakk allikevel en kort kommentar fra Espen Arnesen: «Du hørte sikkert hva som ble sagt i garderoben. Hvis vi taper så blir det ingen pils. Jeg vil nødig brenne inne med 16 flasker Tuborg, så nå har vi ikke noe valg. Kampen må vinnes!»

Nytt lag på banen
Ridabu ble stående alene på banen noen minutter før den muntre og seierssikre Ingeberg-gjengen fant det for godt å komme ut til andre omgang. Da kampen omsider ble satt i gang igjen, gikk det ikke lenge før Lars Mikalsen hadde sjansen til å punktere kampen da han knallet ballen i stolpen fra ti meters hold. Dette var den siste ordentlige muligheten Ingeberg hadde i kampen. Derfra og ut skulle det handle om et lag. Ridabu. For i det Mikalsens skudd spratt i stolpen og ut, var det akkurat som et eller annet "kom over" Ridabulaget. De tettet igjen bakover, brøt høyt oppe, og satte Ingeberg under et konstant press. Dag Grytli lagde 3-4 med en flott styring, før Øyvind Monsen satte inn 4-4 og 5-4 etter vanvittige individuelle prestasjoner. I tilegg til de tre målene, skapte Ridabu flust med sjanser, og seieren kunne vært større. Dommer Egeberg blåste av kampen, og Ridabu hadde vunnet sitt tredje regionskampoppgjør på rad. Jubelen sto i taket i Ridabugarderoben etter kampen: «Vi gjorde oppgavene våre. Da vinner vi kamper. Så enkelt er det», sa David Arnesen med et lurt glis. «Egentlig er jeg mest letta over at vi har vunnet. Det er ikke alltid lett å være favoritt, og nå har vi atter bevist hvorfor vi er det», kommenterte Dag Grytli.

Fremgang tross tap
Hos Ingeberg var stemningen laber etter å ha gitt fra seg seieren. «Vi taper fullt fortjent i dag. Vi kan allikevel vinne festen. Jeg skal i hvert fall bidra med mitt», fortalte Trond Søby oss etter kampen. «Synes det er framgang jeg. Nå tapte vi bare med 1 mål. Jeg er faktisk såpass fornøyd at jeg tar meg et glass champagnebrus allikevel», smilte en tapper Olastuen. «Jeg er skuffet, men nå gleder jeg meg mest til å dra på byen i kveld. Jeg tror faktisk jeg skal inn på alle utestedene å kikke», var Kristian Mykleset sin kommentar til kampen, og de fremtidige begivenhetene. «Jeg kan spandere en øl på deg Kristian, jeg kan jo bare dra Visakortet mitt», smilte Magne Søby, før han tok turen inn i dusjen for en velfortjent lang og varm dusj.

To priser til Mikalsen
Juryen hadde i år som foregående år vurdert spillere til seks kategorier. Prisene, som av mange kategoriseres på nivå med "Kniksen-prisen" og St. Olavsordenen, tilfalt i år følgende helter:
Beste keeper: Øyvind Fladsrud (Ingeberg)
Beste forsvarer: Magne Søby (Ingeberg)
Beste midtbanespiller: David Arnesen (Ridabu)
Beste spiss: Lars Mikalsen (Ingeberg)
Årets mål: Lars Mikalsen (Ingeberg)
Årets spiller: Øyvind Monsen (Ridabu)

Overraskende vinner
Prisene ble delt ut på banketten, der spillere, jury, pluss andre spesielt inviterte gjester gjør opp om tittelen årets "festlag". I fjor vant Ingeberg overlegent over Ridabu, men i år hadde Ridabu skumle hensikter. Ridabu overrasket med høy sigarføring, og vant også kampen om å drikke mest mulig alkohol. Ridabu så ut som å gå mot en knusende seier, da Kristian Mykleset reddet Ingebergs ære ved å spille sangen "Ingeberggutta". Til tross for grove bommerter i teksten som bla. «...vi har til gode å bli slått», og «...ingen skal kunne tukte oss, i hvert fall ingen i blått» har Ingebergsangen det som trengs for å dra i gang egne spillere. Dermed ble stillingen festlagene i mellom uavgjort, men begge lagene måtte se seg slått av en mann. En av gjestene, Magnus Grønsveen, gjorde rent bord og vant festen ene og alene. Med runder rundt mål, suveren ballkontroll og bading i den lokale "bekken" var det lite som kunne toppe Grønnsven sine utrolige prestasjoner. Rundt midnatt forlot spillerne banketten, og skilte lag for å gå på sine favorittsteder på byen. Et år til neste gang...

Kampen minutt for minutt
Av Henrik Mellum

Tilskuere: Dama til Erken (senere kjent som Marita), Gro, Mari, + mætt foreldre.

Jury: Juliussen og Mellum

Dedikert fotograf/jury: Sindre Øverstad.

Det er klart for årets store begivenhet på Ridabu, nærmere bestemt Black River Park. Etter to seire på tre kamper leder Ridabu statistikken, men to av deres spillere i Jon Arne Johansen og Henrik Mellum er ute av forskjellige årsaker foran dagens kamp. Det er usikert hvordan dette vil påvirke kampresultatet, men på papiret stiller nå lagene likt.

Kampen vil sendes direkte

0:: Kampen er i gang!
0:15: MÅL! David Arnesen, 1-0 til Ridabu
1: Erken spiller for anledningen med maske grunnet hans operasjon, blir spennende og se om hvordan dette vil prege spillet hans.
1:24: Hjørnespark til Ridabu, etter redning av Fladsrud på skuddet til David
2:20: MÅL til Ridabu, etter tabbe av Fladsrud. David Arnesen.
3: Sundt gjør et taktisk bytte, og regner med å safe inn seieren ved å sette inn Torstein for seg selv.
3:30: Hjørnespark til Ridabu. Går over og ut sidelinja.
4:30: David finter og finter, lite som tyder på at noen skal kunne ta ballen fra han i dag.
5:00: Frispark på hjørnet av 16-meter til Ridabu, etter at Arnesen blir felt. Stor intern strid i Ingeberg om hvor muren skal plasseres. Situasjonen ble til ingenting.
6:00: Ingebergs første hjørnespark for dagen, Ingeberg nære ved Olastuen etter en hardt slått lav hjørnespark, Ridabu får avverget.
7:00: Grytli får avverget en sjasne for Ingeberg ved T. Søby.
8:00: Skjer mindre i kampen etter to kaldusjer for Ingeberg i startminuttene. Kampen bølger frem og tilbake.
8:20: Olastuen får smelt av et skudd som Erken må strekke seg for, men han holder den fast (lobb).
9:00: Nytt hjørnespark til Ridabu, slått av Dag, avvergert av T. Søby. Fører til en rask overgang for Ingeberg men Erken får avverget.
9:30: Ingerbergs Fladsrud får mesterlig avverget et skudd fra David.
9:50: Espen Arnesen takler Mikalesen stygt som bakerste mann, Ingeberg skriker om kort, men dommer Egeberg gir bare et frispark. Dette blir det ingenting ut av.
12:10: Monsen fyrer av et skudd som Fladrsud ikke holder, men han er først på ballen etterpå.
12:45: Monsen skyter noe uinspirert fra midten, langt til side for mål.
14:00: T. Søby får fyrt av et skudd som Erken må gi til hjørnespark etter at Ridabuspillerne står og vil ha innkast.
14:40 MÅL! hjørnespark fra Olastuen som triller gjennom feltet, ballen ender til slutt hos Magne Søby som setter ballen kontant i nota. 2-1.
15:50: Lars Mikalsen er svær i kjeften etter å ha mistet et innkast. Dommer Simen Egeberg gir korrekt innkastet til Ridabu.
17:00: MÅL! Noe som må være dagens mål. Mikalsen finter av Torp før han LEKKERT lobber ballen over Erken og i lengste siden av mål. 2-2.
17:50: M. Søby ruler i Ingebergs felt.
18:00: MÅL! Mikalsen scorer sin andre for dagen ved å skli inn ballen på lengste stolpe etter innlegg fra Olastuen 2-3. Mikalsen klager 30 sek før på banen.
19:30: Magne griser skuddforsøket til Monsen.
20:00: Ingeberg har absolutt kommet inn i kampen igjen etter en svak start.
20:20: Hjørnespark til Ridabu etter heading fra Monsen som er borti en Ingebergspiller og går ut.
20:40: Hjørnespark avverget, nytt hjørnespark til Ridabu slått av Sundt.
21:00: MÅL! Mikalsen skårer etter en kjempepasning fra Even Egeberg over hele banen, etter at Ridabu rotet bort hjørnesparket sitt. 2-4!
22:40: Skuddforsøk fra Ingeberg som stryker stolpen til Ridabu.
23:40: Knallhardt hjørnespark fra Egeberg som heades til innkast.
24:00: Erken så ut til å miste ballen under seg fra innkastet, men får tak i ballen. Så farligere ut enn det var.
25:00: Sinnsyk vending og nedtak fra Sundt, ballen havner hos Dag som skyter. Avverget av Fladsrud.
25:30: Skudd fra Monsen
27:00: Magne viser seg som styrken i dette Ingeberglaget i dag. T. Søby har skuffet så langt i forhold til forventningene.
29:00: Hjørnespark fra Arnesen slås over feltet og blir til ingenting.
29:30: Gjennomspill fra Frogner til Arnesen, men Arnesen får ikke med seg ballen desverre.
30:00: Pause.

Kampen har vært slik vi det har forventet. Jevnspilt med gode sjanser til begge lag. Ingeberg har vært hakket hvassere med sine tre mål, men med litt flaks for Ridabu kan kampen absolutt snus i andre omgang. På sidelinjen har nå Magnus Grønsveen gjort sin entre, han stiller opp med en betydelig mengde alkohol på innerlomma, og er tydelig klar for banketten i år, da han i år ikke fikk plass på Ingeberg laget. Ridabu er først ute av garderoben, anført av en tydelig tent Ole Johnny Sundt, som ønsker å snu denne kampen. Viljen er tydelig helt opp til tribunen der juryen befinner seg. «Vi mangler rutinen bak», mener Arnesen, med klare tanker til H. Mellum.

30: Kampen er i gang i andre omgang. Ridabu "speller hjemover" mot klubbhuset. Forhåpentligvis vil laget sjerpe seg og hente hjem seieren.
31: Marius linjedommer viser at han er tilstede og vifter med flagget etter oppfordring av T. Søby.
31:30: Ridabu irritert, de vil ha fordel, men Egeberg blåser frispark. Monsen skyter i muren.
32:00: Grønsveen har tatt initiativ og går linja med et diplomisflagg og en pils. Stemningen er høy.
33:00: David mot Goliat nede ved linja, David får holdt Magne unna og får et innkast.
33:20: Fint spill av Ingeberg som ender med et skudd fra Søby som Erken går ned og plukker.
34:00: Erken rydder mesterlig opp.
34:30: Arnesen bryter angrepet til Ingeberg og fører ballen oppover, blir desverre til ingenting.
35:00: Hjørnespark til Ridabu slått fra Monsen, T. Søby får ballen vekk. Nytt innlegg fra Monsen som ender hos Fladsrud.
36:00: Mikalsen skytetr i stolperoten og bak Erken, nære mål etter lekkert spill av Søby og Mikalsen.
37:00: David skyter via Magne og i krysstolpen etter en contring satt i gang av Vegard Lunde.
38:00: Ridabu nærme scoring etter at Sundt finter seg forbi på kanten og får lagt inn til Monsen som desverre ikke rekker ballen. Minner litt om Gascosgoigne i EM-96 - litt foor mye øl? Monsen mektig irritert!!
39:00: Innkast til Ridabu etter at E. Arnesen ikke kommer seg forbi en god Magne Søby.
39:20: MÅL til Ridabu!!! Hardt innlegg fra D. Arnesen som dag får styrt i mål. Status quo her på black river. 3-4!
40:00: Frispark til Ingeberg etter at David holder Mykleset. Fra vår posisjon så det ut osm om de var like gode, men kommentaren, «det var han som begynte», ble overhørt
41:30: Mykleset får avverget noe som kunne blitt en farlig sjanse for Ridabu. Hjørnespark.
42:20: Grytli fyrer av skudd som Fladsrud får reddet. Farligere enn det så ut som.
42:50: Frispark til Ingeberg etter en altfor sein takling av Grytli. Olastuen kunne forøvrig få Oscar for beste effekter etter skriket og dømme.
43:00: Skuddet fra T. Søby går lavt og hardt inn i feltet men blir avverget.
44:00: David header utenfor.
44:30: Mykleset: «Hvorfor speller vi sånn?» Tydelig irritert over sine lagkameraters innsats. Kristian har tydelig tatt kontroll bak med gode klareringer og evne til å roe ned spillet.
45:30: Monsen slår høyt og langt foran mål som Fladsrud må strekke seg i sin fulle lengde for å få slått over.
46:00: David header på Fladsrud som får slått ballen vekk ved hjørnesparket.
46:30: Ridabu kontrer og Monsen får satt ballenm i mål etter pasning fra D. Arnesen. 4-4.
48:30: David og Espen spiller lekkert vegg og kombinert med finter kommer de seg til dødlinja, men ballen ender opp hos Fladsrud.
49:00: Ingeberg irritert etter det de mener er en stygg takling fra dag, men Dag var først på ballen.
50:00: T. Søby setter et hjørnespark langt over feltet og inn i nettet på andre siden av banen.
50:30: Monsen klikke på('n) Købbe etter at Vegard setter ett skudd litt høyt over mål.
52:00: Ballen stryker stolpen etter en lang pasning fra Torp som Lunde stusser videre.
53:00: Erken skyter fra eget felt etter press fra Lars. Muligens reprise fra Fladsrud sitt skudd fra midten sent på 90-tallet som Erken slapp mellom beina, men Ingeberg slipper med skrekken.
54:00: MÅL! Monsen setter ballen knallhardt i krysset etter klabb i Ingebergs 16-meter. 5-4!
55:30: Erken ute og rydder opp, vinner hodeduellen mot Mikalsen, innkast til Ingeberg «Fy faen så god du er Erken!» utbryter Sundt fra sidelinja.
56:00: Magne er ikke overraskende dagens våteste spiller.
57:00: Monsen takler T. Søby mesterlig, innkast Ingeberg.
57:20: Mykleset: «Nå går vi for mål, gutta!» Men er det for seint å hente inn igjen ledelsen til Ridabu?
58:00: Lars er virkelig irritert og gir Trond en kjeftskur, etter det han mener er for laber innsats.
58:30: Lunde lobber ballen over Fladsrud fra langt hold, men ballen treffer tverliggeren og går over.
59:00: Lunde blir spilt alene igjennom av Dag, men setter ballen langt over.
59:30: Monsen: «Hva i helvete er detta for en ball?» Ingeberg har i slutten blitt desperate og tar første og beste ball for å få mest mulig spilletid.
60:00: Mikalsen irritert på Ridabu, etter et forsøk på å brekke beina hans, som han sier det.
61:00: Ballen ut over dødlinja til Ridabu. Erken tar det med ro, før han skyter høyt. Egeberg blåser av. Ridabu har vunnet, om ikke fortjent, 5-4 over Ingeberg!!

Kommentarer (33)

hei. endelig har reffet. kommet!!! det beste var snutten av grnnis. genialt!!!! ref. fra kampen var bra, men jeg s at det var en liten feil. det var jeg som hadde assisten p det ene mlet til mikko!!! n burde jeg f 3 stjerner!!!
ellers en kjempe kos til de som har mekka dette, supert!!!! :)

T-MaN

Skrevet av Trond"Rondaldo"Sby den 21.07.05 12:50 | #92

stemmer det, stemmer det sby...mtte vel ndvendigvis vre 2-3 mlet det.Kula skled foran og bak spillere gjennom hele feltet fr je fikk ta p'n.
Det skal ogs vre sagt at vi kanskje ikke har tilgode bli sltt, men at vi derimot har tilgode bli sltt og ikke reise oss igjen!!!
Det kommer flere kamper og vi fr n se hvem som har flest seire i lomma nr det virkelig teller...

Skrevet av hattrick-mikk den 21.07.05 14:59 | #93

Hoi. Min aller frste kommentar hos Torsteins Gjemmeside, men har vrt her kikka et par ganger fr. M rose TG for god dekning av rets store begivenhet.

Har et forslag om at festen blir p Hjellum neste r, uten at vi trenger dra til byen (De som absolutt M, skal f lov til dra alts, men egentlig ikke). Mikko, du er enig sant? Du er god til argumentere ogs, bortsett fra i fylla nr vi krangler. Da taper du som regel :)

Torstein!: LAG EN POLL P DET A!

Skrevet av Dave O den 21.07.05 15:19 | #94

Ingenting som er ljug i sangteksten vr da vett... det vi mener er jo selvflgelig ikke at vi aldri har tapt, men at vi aldri blir slagne menn. Vi reiser oss alltid og for snt sluddersnakk skal du f svi. vet henn du bor da vett!

joa, joa dave-0 <----s mange ml scorer du lissm. enig angende festen ,men den debatten trenger vi ikke ta n. mere opptatt av f satt ingeberg i et bedre lys, enn hva man i den akk s utskjelte TG-redaksjonen fr til... makan til arroganse. Ridabu gjr visst som dem vil mot oss og det har vrt vinklinga hele tiden, fra frste match..detta er drlig journalistikk!!!

Skrevet av hattrick-mikk den 21.07.05 16:57 | #95

Jeg er feilsitert! Jeg sa aldri "Jeg er faktisk spass fornyd at jeg tar meg et glass champagnebrus allikevel." Det jeg sa var at n skulle jeg driste meg til LUKTE p et glass champagnebrus... Det er det stor forskjell p! Det som likevel hrer med i historien er at dette aldri skjedde, jeg motsto fristelsen og holdt meg totalt edru hele kvelden. Vil samtidig benytte anledningen til rose vr kjre Lars Mikalsen med hat-trick og en vel gjennomfrt kamp. Endelig var du p det nivet du har hevdet du er p i uendelige tider;-)Og helt til slutt vil jeg driste meg til ppeke at Ingeberg indirekte vant festen. Dette grunnet at den godeste Grnnsveens korrekte bosted lett faller inn under Fart-kretsen, og ogs derfor Ingeberg. Skl Magnus, takk for strlende innsats!!
Mvh Cato Kaptein scoret fire (for mtti r sida mot dvinger

Skrevet av Cato den 21.07.05 20:51 | #96

Beklager for den "Og'en" i begynnelsen av en setning der Kristian. Det er en trykkfeil, jeg er ikke den nye Tor Inge Martinsen;-)

Skrevet av Cato den 21.07.05 20:53 | #97

Trooor det var Dag og ikke jeg som fikk gult kort der enkli. Om jeg skulle hatt det er en anna sak. Kort-statistikken er vel neppe like gjev som det andre, men rett skal vre rett. Uansett, rdt kort eller to gule i en kamp er rett ut. Noe karantene blir jo for dumt. Kjipt og mtte vente to r til neste match for en utvisning i kampens hete...

Mas, kjas.....vi er bedre enn dom sier vi er....
nhn...Vi er bedre enn det str p internett...

Ridabu er bedre enn Ingeberg, snn er det
N har dere et helt r trene p.

Skrevet av Dave O den 22.07.05 08:08 | #98

3 P RAD , 3 P RAD ,3 P RAD!!!!
3 P RAD 3 P RAD 3P RAAAAAAAAAAAAD !!!!
3 P RAD 3 P RAD 3 P RAD!!!!!
3 P RAAAAAD 3 P RAD !!!!!

OG FLERE SKAL DET BLI =)

Skrevet av 3 p rad den 22.07.05 13:08 | #99

bra ass karer. heia dave-o (og "tre p rad" som faktisk kan gjengi tre p rad-sangen uten s mye som en skrivefeil)
Tapt tre p rad- fair nok, men at david slr goliat fire r p rad er det vel strengt talt ingen som tror..
Vi sover nok drlig dette ret her, men nr neste rs match nrmer seg er vi bedre forberedt en noen gang. Ingen hos oss som skal vre mette og fornyde etter en omgang da. M ta det helt og holdent p vr kappe at dere fr styre og kjre det lpet dere gjr i andre omgang. For si det p Ridabusk (og denne gangen med rette) er det ikke deres fortjeneste at dere vinner. Sier seg sjl at nr et lag sovner som vi gjorde blir vi trillet rundt med. Skal bli en sann fryd drive seksuell mishandling av samtlige i bltt fra klubbhuset til coop-lageret, og vi skal vise at Ingeberggutta, dem kdder'u ikke med!
BLir et vre eller ikke vre-oppgjr for oss og da kan dere regne med vi viser en litt proffere holdning enn i r.
Lykke til a. Skilpadda slr ikke haren igjen!

Skrevet av hattrick-mikk den 22.07.05 20:39 | #100

N er det vel strengt talt Goliat som har sltt David tre ganger p rad. Det er vi som er storebror i det gamet her Mikko, og det vet du like godt som meg. Selvflgelig kan David sl Goliat, det beviste dere i den frste kampen da dere slo oss 10-6. Etter det inns Goliat at hvis vi ikke er p t hev og gjr oppgavene vres s taper vi kamper. Om Goliat gjr oppgavene sine kan de ikke sls. Det er faktisk s enkelt.

M allikevel bermme Ingeberg for deres spill etter 2-0 og fram til pause. Dere beviser at dere aldri mister troa, og snur kampen. Det er det klasse over.

Det er 1 r til neste kamp. Da skal Ridabu lfte seg ett hakk til, og holde koken oppe kampen igjennom.

Skrevet av Ole J. den 24.07.05 15:27 | #101

Overraskelsen var stor da jeg fikk lese at Ridabu hadde sltt Ingeberg uten den legendariske tanksenter J.A. Johansen. Men man mtte i alle fall slite vesentlig mer for seieren i r, noe som tyder p at lagledelsen br gjre et iherdig forsk p overtale den nevnte nkkelspiller neste r...

Skrevet av Drillo den 25.07.05 08:21 | #102

bare dere som tror at Ridabu er storebrdre i det gamet Ola, DET vet du like godt som meg. Vi har aldri sttt tilbake for dere p noe som helst og det er den arrogansen dere til en hver tid viser som gjr at dekk skal f eta skoa deres neste r. Skal innrmme at vi burde tatt bedre vare p ledelsen vi hadde og at vi spellte altfor slapt i andre samtidig som dere heva dere, men det var ikkenno annerledes en det som skjedde etter at dere ledet i frste om gang. Faen s tilfeldig at det gikk som det gikk! Det kan du vre med...

Skrevet av Mikk den 25.07.05 15:32 | #103

Aroganse er mesterslag vrste fiende. Det er jeg helt enig i. Arogansen rammet oss i frste omgang, og heldigvis reddet vi oss p vr indre styrke og vinner-mentalitet som ingen har sett maken til. I tilegg til vre ferdighetsmessige overlegne (joa, dere har et par enkeltspillere som har et over gjennomsnitts ferdighetsniv dere ogs), har vi en vinnermentalitet i laget som gjr oss til det vi er - et vinnerlag. Dere stilte maksimalt. Vi manglet Johansen og Mellum, vr toppscorer, og vr beste spiller. I tilegg manglet vi Gjerlaug, som er en glimrende spiller.

Hva skal dere "messe" p de neste mnedene? I hele r har vi hrt om disse fantastiske Sby-brothers (Terje og Silke) som skulle frelse dere. yvind Fladsrud sto en meget god kamp i ml - s dekk kan ikke klage p at dere ikke har en keeper heller. Og at dere kjempet kampen igjennom var det heller ingen tvil om at dere gjorde, s dere kan ikke klage p det heller. Spennende hre hvordan dere skal sl oss egentlig. I mine yne er det kun en mte, det er hvis vi senker oss ned, og blir arrogante. Dette kontollerer jo tross alt vi selv, s det er deilig vite at alt ligger i vres hender.

Skrevet av Ole J. den 25.07.05 16:31 | #104

det er som regel mye tilfeldigheter i fotball mikk, men i den kampen her var det mer tilfeldig at du putta 3 en at vi vant kampen.
For denne kampen her hadde vi vunnet fr og etter kampen, vi hadde rett og slett bestemt oss for og vinne..
gikk bare ikke helt opp for oss fr vi l under at vi ikke kunne tulle og ta for lett p ingeberg utba bana...

Skrevet av Mons den 25.07.05 16:42 | #105

Ja, ikke sant...s nr dere er fulltallige er sprsmlet bare nr dere stiller med et andre-lag. Et sjuerlag bestende av 11 spillere blir vel ikke ndvendigvis bedre enn et med 8 hvor kanskje noen av de bedre mangler. Skal det bli bedre m dere jo begynne toppe laget og da kan dere bli interessante, men regner vel med at det vil vre skyte seg sjl i foten hva bredde i stallen angr.....men hva vet jeg, vi p Ingeberg har aldri vrt bortskjemt med bred stall heller..
Hva vre "frelsere" Sby-brothers angr s bifdro jo de til at vi hevet oss betraktelig fra fjorrets ydmykelse.eller? Og som du vet kan hvertfall et blad Sby prestere bedre enn i r, men det vil jo vise seg...
Jeg mener dere stilte nr sagt optimalt i r, akkurat som oss..kanskje dere kunne hatt bruk for Mellum, men det er vel strengt talt ingen av oss som frykter han heller. Poenget er at vi stod ikke noe tilbake for dere i r, og det vil vise seg om noen r at stillingen jevner seg ut...husk: 3-1 er en farlig ledelse..

Skrevet av mikk den 26.07.05 15:06 | #106

Skal vre enig i en ting forvrig. Dere hadde en vannvittig vinnervilje, men det var det ogs en spiller som stod for. uten han er dere like motiverte som jeg er interessert i lpe marraton. Faktisk den enste spilleren jeg gjerne s at spellte i rdt.

mons: Er akkurat der jeg mener dere har en hel del lre..Dere kan gjerne sitte tro at det er dere som bestemmer p bana og at resultatet kunn avhenger av deres innsats, men faktum er at det er ikke slik det fungerer. DET burde dere strengt talt alle mann skjnt etter rets match.
Er heldigvis ikke mine mlscorer-egenskaper vi diskuterer heller, da det langt i fra er noe tema i det hele tatt om jeg er mlfarlig eller ei....det er jo bevist gjennom tre av fire reg. kamper!

Skrevet av Mikk den 26.07.05 15:14 | #107

s var det jo med en 2-3 spillere i r p Ridabu som ikke har vrt med fr,grunnet skader og ferieturer og slik. dere hadde jo med 2 spillere i fjr som ikke var med p laget i r.vi kommer nok aldrig til og stille med 11 mann, selv om jeg ikke bestemmer det.. S vi har ikke no bredere stall enn dere, vi har bare en mye bedre stall!

Skrevet av mons den 27.07.05 12:21 | #108

jeg vet du er mlfarlig mikk,og at du har bevist det gang p gang. men vi slipper deg alt for lett..men neste r hper jeg vi har kontroll p deg =)

Skrevet av mons den 27.07.05 12:26 | #109

Er vel kanskje ikkeno vits diskutere hvor vidt dere har bredere stall eller ikke ettersom det helt udiskutabelt er tilfellet..stallen vr bestr nemlig av de tte spillerne vi stillte med i r. At vi enkelte r m supplere med spillere uten hverken tilknyttning til ingeberg eller Hjellum-lkke m vi nesten leve med da vi ikke har elleve-tolv mann ta av slik som dere...man kan jo gjerne si at dere ogs har en bedre stall enn oss, men se n hvordan Forholdet er mellom f.eks Rosenborg og Starts sine spillerstaller og prestasjoner.Rart med det, men det trenger ikke bety all verden...
Lykke til forvrig i den videre kampen for bevise at dere faktisk er det suverene laget dere n har hauset dere sjl opp til bli..heia ridabu

Skrevet av mikk den 27.07.05 16:40 | #110

Har noen sprsml du m besvare her Mikko:

1.) Nr vant Ingeberg sist?
2.) Nr vant Ridabu sist?
3.) Av Ridabu sine 3 seiere - hvilke av disse seierne har ikke vrt fortjente?
4.) Er p grunn av stallen at vi har vunnet de 3 siste gangene?
5.) Er du enig i at det eneste Ingeberg har som ikke Ridabu har, er en jvlig bra klubbsang? I tilfelle nei, hva er det dere har som ikke vi har?
6.) Hva kan stoppe Ridabu fra vinne neste r?

Skrevet av Ole J. den 27.07.05 18:34 | #111

1.) Nr vant Ingeberg sist?
2.) Nr vant Ridabu sist?
3.) Av Ridabu sine 3 seiere - hvilke av disse seierne har ikke vrt fortjente?
4.) Er p grunn av stallen at vi har vunnet de 3 siste gangene?
5.) Er du enig i at det eneste Ingeberg har som ikke Ridabu har, er en jvlig bra klubbsang? I tilfelle nei, hva er det dere har som ikke vi har?
6.) Hva kan stoppe Ridabu fra vinne neste r?

1) 2003
2) 2005
3) ingen, men det er ikke dermed sagt at forspranget dere n har i sammendraget ikke blir spist opp i lpet av et par r.
4)Det jeg mener er at dere ikke ndvendigvis blir bedre av ha flere spillere tilgjengelig til kamp. Dere er vel noks jevnt besatt over hele fjla og hvis dere neste r har alle mann tilgjengelig s ser det ikke mrkere ut for oss av den grunn.. Vr stall derimot kan jo fort bli et problem (jfr. reg.kamp 04)
5)Vi er en gjeng blide gutter som tler ligge litt bakp for s smelle til s det dundrer. Lagmoral kalles visst det, skal demonstrere det for deg i praksis til neste r..Trr vedde en god slump p at nr vi frst har dere i kne, skal du se langt etter den Ridabu-gutten som reiser seg igjen. Svar p sprsmlet alts: VI takler denne situasjonen, DERE begynner grine og gr hemmat (vent og se)
6)Alt fra terrorangrep til snvr egentlig, men strengt talt er jeg sikker p at det blir oss!

Skrevet av mikk den 28.07.05 15:35 | #112

Du skrev:
5)Vi er en gjeng blide gutter som tler ligge litt bakp for s smelle til s det dundrer. Lagmoral kalles visst det, skal demonstrere det for deg i praksis til neste r..Trr vedde en god slump p at nr vi frst har dere i kne, skal du se langt etter den Ridabu-gutten som reiser seg igjen. Svar p sprsmlet alts: VI takler denne situasjonen, DERE begynner grine og gr hemmat (vent og se)

Slik jeg ser det hadde jo dere oss i kne. Ledet 4-2 til pause og trykket p. Men vi snudde det og vant. Vil vel si at det tyder p sterk lagmoral.

Skrevet av Ole J. den 28.07.05 23:18 | #113

6)Sykdom, skader, ferie (lite trolig egentlig)
Hvertfall ikke Ingeberg. Eneste mten Ingeberg kan sl Ridabu p, m vre walkover. Selv det trenger dem full konsentrasjon for :-)

Skrevet av Dave-O den 29.07.05 12:27 | #114

haha, s det du prver og si er at vi gir opp lett? mikalsen??
vi spiller til flyta gr, og har vi tapt kampen etter det s er det vel greit og vre irritert og sint.. for ridabu har vel egentlig aldrig vrt noen gode tapere, men vi er jvlig gode vinnere.

Skrevet av mons den 29.07.05 12:58 | #115

jeg mente at nr vi om et par r har byttet posisjoner s vil dere takle utfordrerrollen svrt drlig er je redd. Lagmoralen deres skal nok tidsnok f prvd seg, det var nemlig ikke deres vanvittige snu-operasjon som tok knekken p oss..Var utellukkende vr skyld at dere fikk vre med spille ball igjen p 2-4. En helt utilgivelig kollektiv svikt som desverre altfor fort har gtt i glemmeboka for de fleste av oss i rdt. En real porsjon juling skulle vi hatt for den faktisk. Vger ogs psta at en del av oss var snarere likegla' i garderoben etterp. Gir dere null honnr for den snuoperasjonen og innser at vr opptreden i andre omg. var under en hver kritikk, og at hver og en av oss m g i seg sjl fr neste match!
gode vinnere kan forvrig ta seg et tak. Skal love deg et helt villt kjr nr vi omsider henter seieren hjem. Gode vinnere delegger bare den deilige flelsen av ha vunnet. Hva er poenget hvis man ikke kan bruke enhver annledning til minne motstanderen p at de har tapt og ditt lag har tatt seieren hjem? Liksom poenget helle litt bensin p blet for rivaliseringens skykld, men det kommer kanskje mer skryt og hovering nr vi nrmer oss juli 2006...

Skrevet av mikk den 29.07.05 16:38 | #116

Den evigvarende diskusjonen:
Var Ridabu gode fordi Ingeberg var drit, eller var Ingeberg drlige fordi Ridabu var gode?

Som jeg var klar p fr kampen. Vi vinner hvis vi gjr arbeidsoppgavene vre. Dermed er jeg sikker p at vi vant fordi vi var gode, noe som fikk dere se drlige ut.

Vet faktisk ikke hvor lenge vi skal diskutere det... Kom med noe nytt, annet enn at vi skal gi alt, osv tullet. Kom med noe konkret. Hvordan har dere tenkt til sl oss?

Skrevet av Ole J. den 30.07.05 00:59 | #117

Det fr vi se ann p dagsformen vr. Er alle gutta friske og raske blir det ingeberg-samba. Er vi derimot litt dvaske blir det som i r med tidlig press p ballfrer og kjappe overganger =)

Har liten tro p at det taktiske vil spille altfor mye inn nr det tross alt er sjuer-kamp det er snakk om. Det gjelder lpe det man orker, s gjelder det bare orke mest..hvordan vi disponerer laget, som er av strre viktighet, velger vi hemmeligholde en stund til i.o.m at matchen ikke akkurat er like rundt hjrnet..

Skrevet av mikk den 30.07.05 13:51 | #118

Virker som om den vrste seiersrusen har lagt seg, og det bermte sure eplet som Ingeberg har spist p den siste tiden n er fordyd.
Ingen vits holde denne diskusjonen varm, da de 2-4 debatantene snakker med hverandre utenom p nettet ;)

Jeg nsker Ingeberg lykke til med forberedelsene til neste rs kamp. Samtidig vil jeg takke Ridabu-gutta for en glimrende innsats i ukene fr og under kampen. Sug p karamellen i hst/vinter gutter, for til vren starter kjret igjen, og da er det neste kamp som teller, ikke den forrige.

Mvh
Ole Johnny

Skrevet av Ole J. den 01.08.05 01:42 | #119

Enig med Ole! Du ser bare fra ene sia Mikko-ml-ls. Dere fikk bank i 2.omgang kun fordi vi var for gode! Var bare snakk om gire opp litt. Ingeberg spilte forvrig sitt livs kamp, men det holdt nok ikke gitt. (Det rimte:-)

Skrevet av Dave-O den 01.08.05 11:26 | #120

"Du ser bare fra ene sia Mikko-ml-ls" jassgett, det synes du er merkelig nr je tross alt skal debattere fra Ingebergs synspunkt. Mon tro om det er noen av dere som evner se sakens to sider....hvis det er det om gjre alts...

Skrevet av mikk den 04.08.05 16:09 | #121

jaja gutta, begynner nrme seg match igjen n. 10 mneder igjen for vre presis.. noen som har gjort seg noen tanker om hvordan rets arrangement skal bli?har jo vrt snakk om bde pressekonferanse, tribune og Ingeberg-seier s blir spennende se hva vi fr gjort no ut av...

Alle Ingeberggutta er forvrig innkalt til den sedvanlige pre-match treninga fredag 14. Juli 2006!

Skrevet av mikk den 14.09.05 14:00 | #122

N er det jo ikke helt sltt fast at kampdato settes til 15.juli, selv om det er en god dato.

Uansett, skal Ingeberg vinne neste r, burde det vel kalles inn til trening allerede i januar.

Vr strste utfordring blir komme opp med en chant alla "Tre p rad", som synges da Ingeberggutta begynner ta over festen. Den m ha et eller annet med fire og rad i seg ;)

Skrevet av Ole J. den 21.09.05 00:14 | #123

Dere m nok holde dere til tre p rad...

Skrevet av mykle den 24.09.05 12:13 | #124

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)