Fotoalbum | Fredagsportrettet | Kampene | Reportasjer | Spillerne | Statistikk

Ingeberg seiret over gladfotballen

FOTBALLFAKTA
Ridabu - Ingeberg 6-10 (3-6)
HAMAR: Regionkamp 7-er
Black River Park - 9. juli 2003
5 tilskuere
MÅL
Ridabu: Sundt (2), Velle, Johansen, Grytli og Mellum.
Ingeberg: Mikalsen (4), T. Søby (3), Bevolden, M. Søby og Mykleset.
DOMMER
Vegard Lunde.
GULE KORT
Erken, Søby.
LAGENE
Ridabu: Erken, Johansen, Sundt, Velle, Grytli, Mellum, Frogner.
Ingeberg: Egeberg, Olastuen, Mykleset, M. Søby, T. Søby, Bevolden, Mikalsen.

*** TRE STJERNER ***
Mellum (Ridabu)
T. Søby (Ingeberg)
** TO STJERNER **
Velle (Ridabu)
Mykleset (Ingeberg)
* EN STJERNE *
Grytli (Ridabu)
Mikalsen (Ingeberg)
HJELLUM (TG) Ridabuguttenes forsøk på gladfotball ble effektivt stoppet av et hardtkjempende Ingeberg-lag. Dermed vant Ingeberg tidenes første regionkamp.
Av Ole Johnny Sundt


Onsdag kveld var det duket for tidenes første regionkamp mellom Ridabu og Ingeberg. Dessverre ble det aldri den thrilleren publiukum hadde håpet på. Ingeberg ble både et og to nummer for store for et Ridabu-lag som aldri fikk maskineriet i gang. Gladfotballen tapte for innsats og vilje.

Enkle mål imot
Ingeberg tok føringen fra start å scoret tidlig på en corner. Målet kunne vært unngått om Ridabu hadde hatt en mann på første stolpe. Arne Scheie hadde revet av seg håret om han hadde sett den scoringen. Lars Mikalsen og Trond Søby var en evig trussel, og straffet gang på gang et sovende Ridabu lag. De ga seg ikke før de hadde scoret 7 mål til sammen. «Minst 5 av målene burde vært unngått», sa en oppgitt Edvard Erken etter kampen.

Taktisk triumf
Mest fornøyd etter seieren var Ingebergs lagkaptein Cato Olastuen. «Vi gjør en glimrende taktisk kamp. Vi tok Ridabu på senga, og overrasket med en offensiv spillestil. Vi klarte å snu Ridabuspillerne mot seg selv. Jeg er stolt av gutta», kommenterte en sprudlende Cato Olastuen etter kampen. I Ridabu-garderoben var heller stemningen laber. «Man skulle tro at Drillo trente Ingeberg», sa en oppgitt Johansen. «Makan til destruktiv fotball skal man lete lenge etter. Dessuten var baneforholdene under enhver kritikk. Det er umulig for et teknisk og spillende lag å delta på slike premisser», avsluttet Johansen før han forlot sine lagkamerater i sinne.

Returkamp tirsdag
Dommer Lunde hadde så vidt fått blåst av kampen før Ridabu-spillerne ropte om returkamp. Kampen ble berammet til tirsdag 15.juli klokka 20.00 på Black River Park. «Vi var jo aldri truet, og vi kommer til å vinne igjen på tirsdag», svarte kaptein Olastuen på spørsmålet om han trodde det ville bli en tøffere kamp på tirsdag.

Kommentarer (8)

Det ryktes at det ble et overraskende resultat i landskampen mellom Ingeberg og Ridabu. Ved bruk av sine kjente tjuvtricks og lange pasninger klarte sakopene kjempe de mer fintspillende og tekniske Ridabu-gutta, som slet med det lange gresset, ut av stilen. "Vi skal knuse bnda i returmatchen", lover en sint trener O. Sundt. "Mi ska faan m banke dissa helvedes fjellaban'" forsikrer kaptein Gudmund Velle.

Returmarchen imteses med stor spenning, og det ventes stor publikumstilstrmning til Black River Park frstkommende tirsdag.

Skrevet av Telegrambyret den 26.05.05 19:34 | #1

Noe sier meg at Telegrambyrået ikke ser objektivt på det.. ;)

Skrevet av Torstein den 26.05.05 19:34 | #2

TB har intervjuet landslagssjef Nils Johan Semb om hans reaksjoner etter regionkampen p Black River Park i gr. "Dette beviser vel at undrenes tid ikke er forbi", kommenterer Semb. "At et lag bestende av s drlige fotballspillere kan sl et lag med s mange beundrede stjerner er mildt sagt overraskende, og selvsagt litt morsomt, men alle forstr jo at dette er en one-in-a-million-once-in-a-lifetime episode", avslutter en ferierende Nils Johan Semb.

Skrevet av Telegrambyret den 26.05.05 19:35 | #3

God underholdning!

Skrevet av tilskuer den 26.05.05 19:39 | #4

Tag inte mina songtextar for helvete!

Skrevet av Bossom den 26.05.05 19:39 | #5

rett skal vre rett, magne sby spilte forsvar, ikke midtbane, mens kptn Olastuen kriga p hyre flanken...

Skrevet av mikko@mlfarlig den 26.05.05 19:40 | #6

"kken klubb vart stifte i 1965, kken klubb har vksi fr fjr tel hner fm?? M ei skilpadde som maskot s trur vel lle mnn at vi er ta dom tregeste i hele Norges lnd!!!!!!! (he, he)Ridabu, for Ridabu er bst, Ridabu er laget som gjr hr kamp tel en fst, samma dom seie s tk vi det ro,satse hardt og hpe vi blir bre enn nummer to...........vi satse hardt og hpe vi blir bre enn nr 2.......". Ses i morra, Mykleset!

Skrevet av Johansen den 26.05.05 19:40 | #7

«Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.»
Terry Pratchet

Skrevet av høhøh den 26.05.05 19:41 | #8

Skriv en kommentar

(Hvis du ikke er registrert hos TypeKey må du vente på at webmaster godkjenner kommentaren. Det vil ta litt tid.)